picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Vse, kar je pred 6. uro je zame noč in ni niti najmanjše šanse, da se mi otrok zbuja ob 4. uri zjutraj, saj to je teror. In potem gre gospod spat spet ob sedmih. To pomeni, da se niti slučajno ne naspi, ampak vstane ko se prvič zbudi ponoči in ne zaspi nazaj. To ga navadi, zaspat nazaj, pa boš spala. No, ajde da vidim, kako naj ga navadim zaspat nazaj, če ima na široko odprte oči, se mi smeji, čeblja, itd. ? (star je 6,5 m) Pobrkljal je zadeve takrat, ko se je ura prestavila nazaj...Probala sem že vse, od tega, da ga ne šljivim pet posto, do tega, da ga nosim tako kot ga ponavadi uspavam, itd, itd...Nobenega efekta (misliš, da se jst jutranji zaspanec nisem domislila vseh možnih reči, ki bi ga uspavale??? ). Nobenega! Vse kar je blo, je blo to, da se je začel dret in mi zbudu še tavečjo. Torej, zdej mi pa prosim povej, kaj bi ti naredu v tem primeru? Kako bi ga uspaval nazaj? Ne mi sam govort, da sem jst kriva, ker sem ga tako navadila. Dej mi uporaben nasvet.