|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pogoji za registracijo privat varstva
17.1.2011 18:09:28   
BarbyD
Lepo pozdravljeni user posted image

Upam da ne bom postavila vprašanja na katerega je bilo že 100x odgovorjeno user posted image sem iskala po forumu pa nisem našla nič konkrtenegauser posted image

Zanima me namreč kakšne pogoje moraš izpolnjevati da registriraš privat varstvo na domu? ( pa ne mislim tistih ki so napisani na ministrstvu za šolstvo) user posted image

Zanima me bolj konkretno kakšni so prostorski pogoji ( majhna stranišča, velikost prostora,je nujno imeti igrišče itd. ) in pa stroški mesečno ( vsa dovoljenja, prispevki,...) Na kratko - kako zakomplicirano je do tega priti? user posted image prosila bi za nasvete predvsem tiste ki imajo dejavnost prijavljeno, ali pa poznajo koga ki jo ima user posted image

Naj v vednost povem še to da imam dve izobrazbi in sicer tehnik zdravstvene nege in pa pomočnica vzgojiteljice. V planu pa je tudi vpis na pedagoško fakulteto smer predšolska vzgoja. Otroke naravnost obožujem in mi je delo z njimi v veliko veselje user posted image user posted image

Zato bom resnično vesela vsake informacije ki jo bom dobila user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pogoji za registracijo privat varstva
17.1.2011 18:14:07   
Precious
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:wqbrXtjUIpgJ:www.ringaraja.net/forum/izku%C5%A1nje_z_s%2525p%2525_varstvo_otrok_na_domu/m_2052288/tm.htm+varstvo+na+domu+pogoji+glede+prostorov&cd=1&hl=sl&ct=clnk&gl=si

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2011 19:34:45   
BarbyD
Hvala za link user posted image sicerm sem ga že gledala pa ni nič "konkretnega" napisanega... bolj je usmerjeno za privat vrtce ali vzgojno varstvene družine. Mene zanima bolj varstvo na domu ( kot ga ima precej ljudi samo da delajo na črno ) predvsem izkušnje z osebami ki so bile v stiku s temu user posted image

(odgovor članu Precious)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2011 19:51:00   
Precious
vse je še na RR-ju user posted image

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:JkK0sW_0uuIJ:www.ringaraja.net/forum/m_672711/printable.htm+registracija+privat+varstva&cd=1&hl=sl&ct=clnk&gl=si

nekaj je na tej strani:

http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=1031&sid=1297

na Mon-upod vrtci in varstvo je ena tudi napisala kako je ona uredila.Poglej,če ti bo kaj v pomoč

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2011 18:33:18   
proteam.si
Glede na izkušnje, ki jih nekateri že imate, koliko časa traja (približno), da se prebiješ skozi papirje?

-----------------------------------------
www.activtek.si

http://proteam.si/Kakodeluje.html.swf

(odgovor članu Precious)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2011 19:52:39   
tintin
barbyd - če boš odprla v Kranju bo fajn, ker v Kr nima nihče registrirano, itak. Sicer pa za privat varstvo (in ne privat vrtec!) rabiš samo za otroke primerne prostore in s.p. Nič drugega. Če bi odpirala pa privat vrtec so pa potem drugi pogoji.

(odgovor članu proteam.si)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.2.2011 15:59:12   
ellie
Jaz imam registrirano privat varstvo. Pogojev ni nobenih...oz. so ti, ki so pač za vsak s.p. Za privat vrtec pa moraš bit d.o.o. tam so pa potem tisti "hudi" pogoji..

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.3.2011 4:14:34   
Vizažistka.Lara
kaj te zanima ? vpis vzgojitelja v razvid pri ministrstvu ? status varuha

ja prvo moraš imet izobrazbo, vsaj srednjo šolo. kopijo zaključnega spričevala oz. mature. na strani ministrstva najdeš obrazec, ki ga izpolneš in poleg priložiš kopijo spričevala.

potem pa hitro dobiš, v roku 14 - 3 tednov odgovor.

objekt kjer bo potekalo varstvo mora biti seveda navedeno. pri tej obliki varstva prostori niso pomembni. sama preurediš. ne pridejo gledat. to ni vrtec ali družinsko varstvo v povezavi z vrtcem.

če imaš stanovanje v bloku, potrebuješ dovoljenje od vseh stanovalcev, da lahko izvajaš to dejavnost. sprememba namembnosti ni potrebna, to pride v upoštev zgolj pri vrtcu ki ima več kot 2 oddelka.

če pa je v hiši, pa potem uporabno dovoljenje oz. nek dopis, da ti lastni dovoljuje, da opravljaš to dejavnost.

pol pa k si vpisana, pa rabiš denar za opremo. pa potem ustanoviš s.p. in si začneš plačevat prispevke po 300 eur.

ali pa če si nezaposlena prijavljena na zavodu, zaprosiš za pomoč 4500 eur in ne smeš takoj odpreti s.p. moraš počakat, da podpišeš pogodbo z zavodom, potem pa odpreš. če odpreš prej, ti ne dajo 4500 eur za prispevke.

prej pa oglaševanje, nabiranje staršev, določanje cene....pa good luck !

pa najdi tudi B plan, če se stvari ne bodo odvile uspešno.

Poiščite me na FB : Vizažistka Lara

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?