Zaprtje ter tekočina (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


natasarobi -> Zaprtje ter tekočina (17.1.2011 17:59:26)

Obožujem, ko mi napiše 'we are sorry'.

Skratka: uvajam gh cca 3-4 tedne, zadnje dva dni mali težko kaka - kaka že, vendar zelo trdo plus zelo se napenja in joka. Enkrat, ko dva dni ni kakal sem mu dala kompot iz suhih sliv in je bilo v parih urah ok, sedaj dajem 3 dni, pa ni še ok. Sicer je bilo danes bolje kot včeraj, vendar vseeno.

Predlogi, sploh taki, ko zadeva čim prej deluje? Imam doma en sirup, pa bi prej še brez kemije poskusila. Sladkana voda ali kamilični čaj sem slišala - a mu dam to lahko naprimer sedaj ali moram počakati do jutri , da bo na tešče? Koliko žličk sladkorja?

Patronažna mi je rekla, da mi ni treba dodajat tekočine po gh, če dojim, v zd sem klicala mi je rekla ful tekočine. Kašice niso ne vem koliko goste, vendar sem mu danes dajala še dodatno vodo. Ali ste vi tekočine pri uvajanju dodajale in če da koliko in ali med obrokom ali po njem?

THX




Precious -> RE: Zaprtje ter tekočina (17.1.2011 18:12:22)

otroku daj sirup ,ni nobene kemije notri.Svojemu nisem nič dajala,sem ga samo podojila po gh




nusi -> RE: Zaprtje ter tekočina (17.1.2011 18:26:17)

ne vem kolk sta daleč z uvajanjem gh, ampak mojmu so pomagale samo skuhane zmiksane suhe slive, pa laneno seme, ki ga namočiš v vodi (če je zmleto, drugače za prej še malo zmečkaš) in dodaš v hrano

Sladka voda mu ni pomagala, čeprav sem ga dojila sem mu po 1 mesecu začela dodajati tekočino (vodo ali čaj), ker je bil zaprt, sicer redko spije več kot 10 ml v šusu, ampak mu ponudim večkrat na dan




Najaa -> RE: Zaprtje ter tekočina (17.1.2011 21:38:09)

Pri moji je sladkana voda oz. kamilice pomagale sam prvič pa mogoče še drugič, pol pa nič več. Dajala sem ji ogromno sliv, slivovega soka... pol pa sem ugotovila, da jo najbolj požene hippov slivov sok.
Pa sirup sem tudi dajala, pa ni nič zmehčal blata.




Stran: [1]