Murphyjev zakon velja! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Murphyjev zakon velja! (9.8.2005 11:53:25)

Evo - vrnili smo se z dopusta. Nanj pa šli 5 dni kasneje - tamali fasal 6. otroško - imamo srečo, a ne? Potem pa sem morala vse odpovedati in preklicati in sem se s tem zezala cel dan. Pa drugi hotel... Ma ne bom razlagala... In potem na morju dobi še soor. Juuuhuuu! No, sedaj je vse ok. vsi smo se vrnili celi in zdravi in smo srečni.
Pozdravljene punce!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Anonimen -> Murphyjev zakon velja! (9.8.2005 11:57:51)

Drugo leto bo boljše:)-
samo da je mimo-spomini na dopust taki ali onaki pa ostanejo,bolj ko so razburljivi kasneje pozabljivi;)
WB!!!!

darjatimci -> Murphyjev zakon velja! (9.8.2005 11:58:47)

O ti smola,pa drugič boljše,da se ne bodo punce samo hvalile mora bit tud kakšna taka izkušnja.

ribica. -> Murphyjev zakon velja! (9.8.2005 13:03:22)

Kaj naj ti rečem, tud jaz sem letos bila vesela odhoda domov z morja, da sem si končno lahko malo odpočila. Resno.

janja -> Murphyjev zakon velja! (9.8.2005 13:10:08)

Se strinjam s tabo raho. Murphyjev zakon definitivno velja. Mi smo imeli vročino noč preden smo odšli na dopust. Sem vso noč študirala - gremo, ne gremo. Pa smo šli. Vročina sicer izginila, pa so se vnele očke. Se je vleklo ves teden, tako da sem si potem še jaz zanesla. Sem bla kot da bi me kdo na uč. Pol pa po antibiotike. No, k sreči smo se do konca dopusta pocajtali in prišli vsi zdravi domov.
Kaj čmo, pri otrocih nikoli ne vemo, kaj bo naslednji dan.

Pa lep dan vsem!

Marogica -> Murphyjev zakon velja! (9.8.2005 14:03:47)

Murphyjev zakon absolutno velja.

Stran: [1]