Pikapolonica -> LEFAXIN sirup - POMOČ (9.8.2005 11:41:34)
|
O, Pia, dober dan. Si le prišla malo tudi med nas, na D in O.... No, ti bom očitno jaz prva odgovorila. Na žalost navodil nimam več doma, ker Lefksina ne uporabljamo več, vem pa, da smo ga Tii začeli dajati sigurno že prvi mesec. In takrat mi je moj ati prevedel navodila, tako da če bi pisalo da se ne sme, ji ga sigurno ne bi. Čeprav naj bi dajal tekočino pred vsakim dojenjem, ji je mi nismo. Običajno popoldne in zvečer. Zmernost je lepa čednost.... Smo ji pa dali zadevo direktno v usta. Eden je Tio držal v naročju, drugi pa ji je Lefaksin špricnil na jezik. Saj, tekočina je ful dobrega okusa, kar probaj, in jo bo :duda: sigurno brez problema popacal.... Če je pa kaj pomagalo.... To bi pa težko rekla. Midva sva Lefaksin po kakšnih dveh medecih opustila in Tii dajala samo Vetrovne kapljice Koroških lekarn. Se nama je zdelo, da so boljše. Drugače pa je ravno včeraj ena od punc omenila neke Babynose kapljice. Morda pa poskusiš te. Želim čim manj krčkov. Da bo čim več časa za cartanje! :rozica::rozica::rozica::rozica: zate in tvoje tri :love: LP, :pika:
|
|
|
|