enea
|
Jao meni, tak post, in mi napiše: we are.... saj veste, ne V glavnem sem napisala, da živim v stanovanju stan. sklada(občina), plačujemo vse položnice, ki pridejo,.voda,elektrika,plin,komunala,tv,siol,... siol, prej tudi kabelska, smo naročili sami, plačujemo uporabnost sami, če gremo ven gre to z nami,.. če veš da boš ti kdaj rabil internet,.. naroči, uporabnost naj plačuje najemnik,.. Aja, pa tole, če je stanovanje v stan. bloku, se plačuje tudi rezervni sklad, po zakonu ga plačuje lastnik,.. zemljišče po zakonu plačuje najemnik, (pridejo nekje v juniju dve položnici) če pa veš da najemnik ne bo več kot leto dni v najemu, ga lahko plačaš ti oz lastnik. Sej tega je res še pa još, če te še kaj zanima vprašaj, imam nekaj izkušenj s tem, ker prej ko smo živeli pri mami, je bila predstavnica stanovalcev v stan. bloku in sem ji veliko pomagala pri raznih problemih, tudi sedaj, ko smo sami v najemu, so me stanovalci določili za predstavnico, ker imam kar nekaj izkušenj in vedo da se name lahko zanesejo, pa še upravnik se me zelo boji, ker vem čigava sem
|