Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako do dermatologa???Znamenje??? 9.8.2005 10:55:57
|
|
|
|
baguSka
|
Pejd čimprej pokazat. Dnar gor al dol. Zihr je zihr.
|
|
|
|
Kako do dermatologa???Znamenje??? 9.8.2005 10:56:44
|
|
|
|
baguSka
|
Jst mislm da so vsi cca enak dragi, edin če greš do svojga zdravnika in ti da napotnico pod nujno in takoj - magar na urgentno.
|
|
|
|
Kako do dermatologa???Znamenje??? 9.8.2005 10:57:37
|
|
|
|
baguSka
|
Aja še to: rakava znamenja so ponavad oz največkrat pdb kot nekim hrasticam ki se ne celjo. Tko da zaenkrat bod brez strahu, ampak le pejd pokazat.
|
|
|
|
Kako do dermatologa???Znamenje??? 9.8.2005 10:58:03
|
|
|
|
Anonimen
|
men se na obrazu delajo neke bule - znamenja k se tut mal večajo pa sem se tut ustrašla in sem šla kr do osebnega zdravnika. ta je pogledov in reku da ker v njih ni pigmenta ni nevarno zato če želim to odstrant grem lahko samoplačniško. to bom tut nardila - sem prjavlena že za 19. septembra za 3 taka znamenja bom dala 20 jurjov pri fabjanu v kranju. prvo znamenje stane 10 jurjov pol pa vsako naslednje 5. najbolj nardiš da greš do svojga dohtarja, pa ti bo povedov, ker če je lahk nevarno ti odstranjo tut na socialo! lp, lara
|
|
|
|
Kako do dermatologa???Znamenje??? 9.8.2005 11:02:45
|
|
|
|
Žirafca Helena1
|
Pejd k osebenem zdravniku, ti bo dal napotnico za polikliniko, greš tja-ni čakanja (mene je dal na plastično kirirgijo na odstranitev). Če je nujno ti odstranj+ijo takoj, če pa ni, te naročijo. :miska:
|
|
|
|
Kako do dermatologa???Znamenje??? 9.8.2005 11:04:08
|
|
|
|
Magi*
|
jaz sem mojga :love: poslala k osebni zdravnici z enim takim znamenjem. mu je takoj dala napotnico za enega dobrega dermatologa s koncesijo v LJ - murgle centru. ta ga je pregledal in takoj čez en teden mu je znamenje odstranil. izvidi so pa bili v redu. nič ne čakaj, kar pot pod noge.
|
|
|
|
Kako do dermatologa???Znamenje??? 9.8.2005 11:04:32
|
|
|
|
arielca
|
Najbolš da stopiš do osebnega zdravnika, ki bo zadevo pregledal in ti dal napotnico. Bo tut ugotovil, kolk je nujno oz. nevarno. Moja sestra je mela znamenje, ki se je začelo nekontrolirano večat pa je šla z napotnico k Fabjanu in je plačala samo minimalno (ker je bilo znamenje nevarno). Upam, da sem bila vsaj malo v pomoč. :rozica:
|
|
|
|
Kako do dermatologa???Znamenje??? 9.8.2005 11:06:40
|
|
|
|
baguSka
|
Tko je, kar brž po napotnico, ker se boš naročila privat, bo draži pa še čakalna doba je za umret. Jst sm šla tud u Murgle center, pa sm čakal skor dva mesca da sm na vrsto pršla, pa še full drago je blo, samo zato da me je pogledu in mi napisu recept za eno kremo.
|
|
|
|
Kako do dermatologa???Znamenje??? 9.8.2005 11:07:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Seznam dermatologov s koncesijo v LJ. na strani ZZZs-ja: 1. AKD D.O.O. CESTA V MESTNI LOG 55 1000 LJUBLJANA (01) 281 11 29 2.DERMATOLOGIJA BARTENJEV IN DRUŽBENIKI D.N.O. GASPARIJEVA ULICA 12 1000 LJUBLJANA 01/542 16 66 Čim prej se naroči!
|
|
|
|
Kako do dermatologa???Znamenje??? 9.8.2005 11:22:12
|
|
|
|
darjatimci
|
Če rastejo to ni dobro čim prej k zdravniku.
|
|
|
|
Kako do dermatologa???Znamenje??? 9.8.2005 11:28:31
|
|
|
|
Vrtnica1
|
Jaz iman polno znamenj, ki se mi vsa večajo, sploh med nosečnostjo, bolj nevarne so druge spremembe: oblika, kri, barva itd. Jaz sem jih nekatera kar dala kirurško odstraniti in na analizo. sem pa tudi jaz zelo občutljiva glede tega in bi pri kakršnikoli sumljivi spremembi šla takoj na pregled. Imaš v LJ kar nekaj privat dermatologov, ki so dobri zato - poglejna internet. Lp, v. :rozica:
|
|
|
|
Kako do dermatologa???Znamenje??? 9.8.2005 11:43:36
|
|
|
|
alpog
|
Kaj pa Poliklinika?
|
|
|
|
Kako do dermatologa???Znamenje??? 9.8.2005 11:49:02
|
|
|
|
African queen
|
Koliko pa stane pri privat dermatologu odstranitev kakršnegakoli znamenja?
|
|
|
|
Kako do dermatologa???Znamenje??? 9.8.2005 11:50:49
|
|
|
|
baguSka
|
prej je ena pisala da bo za prvega dala 10 in potem za vsakega naslednga po 5 tisoč. ne vem kako je za ostale :zmeden2:
|
|
|
|
Kako do dermatologa???Znamenje??? 9.8.2005 12:35:29
|
|
|
|
tinaaja
|
No, jaz se tud ravno narocam: Kralj se vrne z dopusta 22.8., Bertenjev 15.8., na dermatoloski pa se lahko narocis vsak dan med 8-15, ob torkih do 19. Na DK moras priti osebno z napotnico ali pa jo posljes po posti. Cakalna doba 2,5 meseca...
|
|
|
|
Kako do dermatologa???Znamenje??? 9.8.2005 13:42:39
|
|
|
|
baguSka
|
ne oz. na začetku malo, potem se mažeš z eno kremo in čez neki časa čist zgine (moja prjatlca si je dala odstrant eno znamenje z nosa in je dons brez njega prava lepotička in nikjer nobene sledi) ;)
|
|
|
|
Kako do dermatologa???Znamenje??? 9.8.2005 13:48:25
|
|
|
|
Anonimen
|
odstranjo jih lasersko in prov ne vem kak brazgotina ne bi smela ostat. večja že nau kukr je pa zdej znamne :) upam :)- lara
|
|
|
|
Kako do dermatologa???Znamenje??? 9.8.2005 14:24:59
|
|
|
|
SaaS
|
Jaz sem šla k svojemu osebnemu zdravniku po napotnico za odstranitev zanmenja. Me je pa poslala na plastično kirurgijo, kjer sem že bila na pregledu. Za datum se moram pa še zmenit. Me pa še nekaj zanima, če katera mogoče ve. Če slučajno zanosim, a v takem primeru tudi delajo te posege ali se takrat raje preloži poseg na kasneje?
|
|
|
|
Kako do dermatologa???Znamenje??? 9.8.2005 14:33:22
|
|
|
|
baguSka
|
preloži
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?