Dieta - 2. dan! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

brbra -> Dieta - 2. dan! (9.8.2005 12:11:57)

Ja super- če bo šlo tako naprej gremo lahko čez 2 meseca v kopalkah paradirat po Ljubljani:)-
Danes je na jedilniku:
grozdje
riž z treviso radičem:love:+ solata in morda košček kruha

Punce mene ful pitje zajebava - sploh nisem žejna, kljub temu da ful dojim :zmeden2:Sploh pa ima tamali že skoraj 11 m in bo počasi čas da nehava

Jutri pa pirini rezanci z paradižnikom ali špinačo- bomo vidli.

Aja tiste, ki imate knjižico ali lahko jemo solato na OH?Prejšnjo rundo sem jo jesdla ampak baje po novem to ni več v modi:)-

lp:sloncek:

Anonimen -> Dieta - 2. dan! (9.8.2005 12:16:51)

Seveda lahko ješ solate vedno neomejeno, razen na sadni dan. Jaz sem v službi večinoma jedla testeninsko solato z zelenjavo. Zraven špagetov pa seveda paše solata.

Dober tek!

Anonimen -> Dieta - 2. dan! (9.8.2005 12:32:49)

jah ne vem če lohk solato. k sem prvo rundo hujšala je nism jedla razn paradjzovo. bi mogla prov v knjigo pogledat

lp lara

Anonimen -> Dieta - 2. dan! (9.8.2005 12:36:52)

Ja, v knjigi pa res ne piše nič o solati. Ah, jaz jo bom kar jedla. Saj to pa je res lahka hrana.;) Sicer pa, koliko jaz pojem solate, še za miškino pest ne.:)

baguSka -> Dieta - 2. dan! (9.8.2005 12:39:09)

u to je pol ena drobtina petršila :zmeden2:

Anonimen -> Dieta - 2. dan! (9.8.2005 12:41:03)

No, malo več pa že.;);)

benita -> Dieta - 2. dan! (9.8.2005 13:34:32)

Pozdravljene punce

Tudi jaz sem z vami že od včeraj. Z dieto namreč. A me sprejmete še na seznam? Sem namreč enkrat že obupala po 26 dneh, tokrat pa bi morda šlo do konca, saj nas kar nekaj. Le moj cilj kar visok - 18 kg. Blacky, vidim, da so tvoji apetiti tudi tu nekje. A nama bo uspelo?

A ta :sloncek: pomeni, da bomo potem, ko shujšamo, bolj :sloncek::sloncek::sloncek:?

mmetel6 -> Dieta - 2. dan! (9.8.2005 13:42:51)

Evo, jaz sem tudi še tle. Ravno po kosilu. Tudi mi smo imeli riž, pa kumarično solato. Mljask! Moj :love: se spet norca dela, da bo poraba vode narasla. Drugače pa me stoodstotno podpira. Kar pa se solate tiče: jaz sem jo jedla vsak dan, tudi na sadni, ki sem ga kombinirala z zelenjavo. Pa je šlo vseeno dol. Upam, da bo sedaj tudi tako. Gremo, :sloncek:!

Anonimen -> Dieta - 2. dan! (9.8.2005 13:50:44)

ja sej k sem js v prvo hujšala je bil zos za na makarone tut strogo paradajzov, zdej pa lohk že kr eno zelenavo not daješ??!! no js sem gobe pa bučke tut takrat k res nimajo skor nobene vrednosti. gobe sploh ne.

lp, lara

a&m -> Dieta - 2. dan! (9.8.2005 14:38:33)

oj,

sem tut jest še kle ,sicer prvi dan, ampak se bomo potrudil.

Ja, tut mene cukr baše, sem velik sladkosned, upam da me ne bo premamilo.

lep dan!!

Anonimen -> Dieta - 2. dan! (9.8.2005 15:16:22)

Kosilo je za mano, ful sem nažrta. Sem pojedla celo goro pečenega krompirčka. :sloncek:

Ko bo sila, pa na sadje. Sem si ga nakupila na tone.:)

Ja, zdaj smo male slončice:sloncek::sloncek:, potem pa bomo suhe mačke!!!:muca::muca::muca::muca:
:)-:)-:)-:)-:)-:)-

mammika -> Dieta - 2. dan! (9.8.2005 15:38:44)

ojla,.... jest bi pa tko en soookkk :((

Drugače se počutim kar v redu, ne nažiram se pri južni vodo pijem kadim, opa a to lahko, kavo sem pa samo dopoldne ...kosilo- riž z zelenjavno omakco oz. sataraš, kos kruha in juha

LP

Anonimen -> Dieta - 2. dan! (9.8.2005 15:52:48)

Mammika, drži se!!!! Sicer pa sok, zelenjavni ali sadni lahko spiješ kadarkoli čez dan namesto sadja. Mislim pa, da si ga moraš iztisniti iz svežega sadja.

Vidiš, rešitev je tu.;)

Anonimen -> Dieta - 2. dan! (9.8.2005 16:23:20)

Jaz si nič količinsko ne omejujem. Jem, dokler nisem sita.:)-:)-:)-:)-:)-

Pizzo sem jaz jedla s pelati, gobicami, papriko. Lahko ti dajo gor še čebulo, pa druge vrste zelenjave, če želiš. Je kar za prebavit. Čeprav sem po tem ugotovila, da sir naredi pizzo ta pravo.

Jaz bom verjetno danes jedla enako večerjo kot kosilo, ti pa si lahko pripraviš kaj drugega, tudi krompir, če si prej jedla riž. Ne rabi biti enako.

Lahko ti ješ kosilo, preden pride mož domov, npr. okoli dvanajstih in imaš potem z njim večerjo, kdaj pač pride. Nikakor ne imej samo enega obroka, ker telo potrebuje zaloge, da boš lahko preživela sadni dan.
Če pri kosilu potem ne boš jedla kruha, verjetno lahko ta košček poješ prej.

Jutri pa je zame sanjski dan - SLADKARIJE so na vrsti! Naj se me kar pazijo. Razmišljam, da bom spekla kakšno dobro rolado.;)

mammika -> Dieta - 2. dan! (9.8.2005 16:25:34)

ja jaz tudi komaj čakam jutrišnji dan njamiii sladkarija ;)8)8)8)

tjaga -> Dieta - 2. dan! (9.8.2005 17:42:58)

Da se še jaz pofočkam. Dopoldan dve nektarini (šele ob 12.00), zdajle pa se bašem z rižem in bučkami v omaki (malo čudno, ker ni z ničemer zgoščena, pa vendar; sem dala čisto malo vode) in vam povem, da je prav super.
Danes večerja odpade. Kaj čmo, če je kosilo tako pozno.
Jutri? Pizza definitivno, z vso možno zelenjavo. Hehe, zvečer pa ena huda tortica.

Dajte mi povedat, so pri zelenem čaju kakšne omejitve glede količine??
:kava::kuza::kava::kuza:

Anonimen -> Dieta - 2. dan! (9.8.2005 21:36:29)

Tik, jaz včasih tudi prešvinglam in pojem kak sadež več ali pa jem različno sadje, namesto eno vrsto. Bistvo je, da ne smeš jesti nič drugega, kot sadje do poldneva, ker takrat se baje nekak vse prevesi v drugo dekado ali nekaj takega.

Tjaga, nobenih omejitev glede čaja. Pij,kolikor želiš.

Evo, predlogi jedilnikov za jutrišnji dan OGLJIKOVIH HIDRATOV (meni osebno najljubši dan:bravo::bravo::bravo:):

K: Pizza, nadev olivno olje, paradižnikova mezga, gobice, začimbe
V: 1 kos torte ali 3 kepice sladoleda in OBVEZNO eno rebro jedilne čokolade

To je iz knjige, moj jedilnik pa bo:

K: špageti z zelenjavno omako (čebula, bučke, cvetača, brokoli, korenček, paprika, pelati, začimbe)

V: doma izdelana rolada (verjetno s čokoladnim pudingom) :smajli, ki se mu cedijo sline::)-:)-:)-

Kaj pa imate ve kaj v planu?

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]