Anonimen -> 4 urno delo-bolniska (14.1.2011 14:07:33)
|
pozdravljene dekleta! Sem v 5.mesecu nosecnosti,po 35.letu,pred tem 2 neuspeli nosecnosti!Opravljam fizicno delo,ves cas na nogah in v tej nosecnosti mi je ze od vsega zacetka do danes grozno slabo ves dan!Poleg slabosti sem zelo utrujena,od 3,meseca dalje sem v bolniskem stalezu!Skuham,pospravim najnujnejse in to je to,ostalo prelezim ves dan,se v postelji se pocutim zanic!Ne morem si predstavljati,da bi morala hoditi v sluzbo,pa bi to zelela,ampak enostavno nebi zmogla!Kjub temu mi je komisija 1.podaljsala stalez le za teden dni,tokrat pa le za 2 tedna!Ne vem vec kako naprej,to tekanje od ginekologinje do osebne zdravnice,vsakic prosit za podaljsanje in nato to cakanje od komisije,ki je zivcna vojna,odgovor dobis tuda na zadnji dan bolniske!Pa prebiram po forumih,ko so nosecke od zacetka v stelezu brez posebnih tezav!Razmisljam o vsem,sprasujem pa ali mogoce katera ve,kako dobis 4-urno delo,ostalo pa bolniko!Je postopek enak kot za bolnsiko?Se dobi kaj lazje od bolniske? ALI mora tudi to dobriti komisija?Najlepse se zahvaljujem za pomoc
|
|
|
|