Teya -> Jutroo avgust (9.8.2005 11:33:14)
|
malo smotana ura, za rečt dobro jutro:ups:, ma vseeno...dobro jutro :)- od 7h zjutraj sem spala kot ubita :bravo:, uh, kako je bilo lepo! :bravo: včeraj smo imeli full paniko, trebuh mi je otrjeval na 2 min in to kar boleče, okupirala sem školjko in še slabo mi je bilo zraven :zmeden: ja, pa še najvažneje, naš mali, ki je cel nogometaš in kot kaže hudo našponan z energijo, saj ves čas "muva" not po trebušku, je bil včeraj full skuliran in mislim, da nisem niti 10 gibov začutila :zmeden:....no, iz vsega tega sem potegnila vsaj to, da sem zrihtala torbo za v porodnišnico :)- vsak dan sem namreč odlašala s tem, včeraj pa je bila 1,2,3 fertik :)- sem pa čist slučajno pogledala un seznam stravi za v porodnišnico, ki so nam ga v materinski dali in piše med drugim tudi, da naj vzamemo 2-3 spodnje hlačke :zmeden: a se ne dobi unih sexy mrežastih:)- ? za lj porodnišnico to sprašujem... v glavnem, danes je vse po starem.....mali brca na full, jaz sem pa kot nova... če se je trebuh kaj spustil, pa nimam pojma, si niti ne predstavljam kako naj bi to izgledalo :zmeden: Talči????? Baje je včeraj čepku rekla goodbya....
|
|
|
|