mamamajča
|
Vidi in sliši? Ker tam je rečeno, da ne, pa sem si belila glavo, pismo, take operacije že izvajajo, a ne bi se dalo še nekaj no.... No, če vsaj vidi, je drugače. Ali pa da sliši, če še vidi ne. Vsaj nekaj. Oh revež mali. Jah, kaj naj rečem. Boleče mi odzvanjajo besede "ker se ni odpirala." Tud jaz ne, zdaj med drugim porodom, pa so me pustili 11ur v teh popadkih, ki pa niso peljali nikamor. Je klicala porodničarja, če naj me dajo na oddelek ali še pošljejo domov... Na srečo je vse ok, čeprav je babica tud name kričala, ko sem jokala, da ne morem, naj preneham bit egoist, ker se otroku slabo godi Prisežem, evo. moj je bil zraven in še danes ne more verjet. Še eno mamico poznam, ki je rodila nekaj dni za mano, ista zgodba. Spet popadki, nič odpiranja, one so pa kar pustile. No, na koncu je bla pa mami v nevarnosti. Jaz seveda zagovarjam naraven porod, dokler je vse v redu. ampak če ne gre, nima smisla rinit z glavo skozi zid, ker, evo, potem pa beremo take zgodbe. Vesela sem, če mu je dano vsaj nekaj, da spremlja okolico okrog sebe. Vid, sluh, ni važno. Le nekaj....
|