Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.1.2011 11:24:50
|
|
|
|
sara1986
|
PilotGirl7, sorry sam tale tvoja ginekologinja pa ni čist gladka. Upam, da jo res čimpreje zamenjaš!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.1.2011 11:28:49
|
|
|
|
prvičmami
|
Js sem že mislila da sem se rešla vnetja pa me je včeri glih v P tk primla srbečica da sem komi zdržala, pol se je pa po pol ure umirlo, do mal prej ko sem spet pod tuš laufala Včeri sem glih porabla zadnjo dozo canestena, zdj bi naj blo že ok ne čeprav piše da se mora stanje izboljšat po nekaj dneh, sam zdej mi je tk še sam krema ostala. Čez vikend bom še počakala če ne bo boljš grem pa v pon k G. A se je še keri tk nardilo? Pa tk bi šla na sprehod ker se neki sonček kaže, sam me je prav strah it da se ne bom sred ceste čohat začela
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.1.2011 11:30:22
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 Evo, zdej sem pa lažja za kar nekaj €€€€€€€€ . Kaj čmo, ko so pa položnice vsak mesec večje , treba jih je pa plačat . Zdej grem pa počasi kuhat kosilo. Danes bomo imeli goveji golaž, polento in motovilec z jajčko. Se še kaj oglasim...upam pa, da ne bom medtem imela za prebrat toliko, kot sem imela prej (od včeraj) . ............ ................ ne se sekirat, denar tak mora krozit =)
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.1.2011 11:31:16
|
|
|
|
prvičmami
|
Pilotgirl . glede G se pa čist strinjam, čeprav js ne bi čaka do poroda ampak bi jo že kr danes zamenjala, če jo zdj zamnjaš boš vsaj do drugega mnenja prišla (oz do prvega glede na to da tvoja sam skimuje)
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.1.2011 11:34:48
|
|
|
|
Anonimen
|
JA to je sicer res, samo tako visoki nosečnosti ne radi vzamejo G. Moram kako dobro najti!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.1.2011 11:35:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Suzy malo berem tvoje vice, zakon so!!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.1.2011 11:36:17
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 JA to je sicer res, samo tako visoki nosečnosti ne radi vzamejo G. Moram kako dobro najti! v katerem ZD si? ja zdaj te nobena nebo vzela.. pa tut ne splaca se.. pa se cakat mores obicajno, ker so take guzve da joj
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.1.2011 11:39:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz spadam pod Vič (zdej smo na pa Turjaku - V. Lašče), sem pa drugače ZD Lj - Metelkova, prej je delala v ZD Moste, ker smo prej tam živel, pol je pa na metelkovo prešaltala pa šla privat na koncesijo in potegnila vse pacjente.
< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 14.1.2011 11:41:15 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.1.2011 11:45:13
|
|
|
|
Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 Jaz spadam pod Vič (zdej smo na pa Turjaku - V. Lašče), sem pa drugače ZD Lj - Metelkova, prej je delala v ZD Moste, ker smo prej tam živel, pol je pa na metelkovo prešaltala pa šla privat na koncesijo in potegnila vse pacjente. đizs.. jaz sem mela sreco ko sem se preselila v Domzale, sta 2 meli fraj ( mata se ), moja prava G. je na porodniski pomoje bo zdaj januarja rodila, al pa je decembra. In je ful carica!! zdaj pa so neke nadomestne koze.. kr nekaj :/ obup od obupa! vsak dan v tednu je druga.. tak da ce mas stalo in gres tja kr na nekaj naletis.. tak da se ti splaca pogledat malo okrog ( se strogi center lj ), ce pac mas moznost, da se peljes z avtom.. sicer obiski pri g. na sreco niso nvem kak pogosti, razen v , tak da razmisli..
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.1.2011 11:47:21
|
|
|
|
mija24
|
Dan, Maurica: dihamo s tabo, pa želim ti čim lažji in hiter porod PilotGirl: se strinjam z prvičmami- jst bi tut zdaj menjala G, bi vsaj vedla pri čem sem, ne pa da vsa živčna tavaš v temi. Položnice: Grrrr me je zdele razpi***...Zaenkrat živiva v podnajemniškem stanovanju in del položnic prihaja direkt k nama v nabiralnik, nekaj položnic pa pride k lastnikom domov in pol nama v nabiralnik mečejo položnice, ki bi jih mogla plačat že kak mesec nazaj...joj, kok me to razjezi..pol morem pa jst roke plačila lovit al kaj?? Bom jst njim najemnino plačala 2 meseca kasnej, to pa ziher ne bi blo ok!! (ok, mal sm se spihala) A je bla še katera včeraj tko tečna kot jst? Lubi buh Me je starejši bratec poklical kako sem kaj, pa sem ga kr neki napizdila, je revež pol mami povedu, da neki ni vredu z mano in me je pol še ona klicala kaj je narobe, heheh..Hormoni!! Pa moj ni upal dihat pol dneva, kr sm gledala ko ris (če je pa spal 3 ure popoldne in sm bla cel dan dejansko sama, prvo polovico dneva je pa v službi...sva šla pol v trgovino in je reku ljubica, kupi kar hočeš sam ne me ubit! ) Morje: jst bi že zdej šla (še zadnjič preden smo 3) sam ne upam, kr je kr dolga pot Mogoče mal kompliciram.. Sva pa šla v decembru in je blo tko romantično. Patrisha: super za izpit Cukica: drži se
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.1.2011 11:54:21
|
|
|
|
Patrisha
|
mija24 hvala, ampak je bla bolj poanta, da ga je registrirana nardila tistega ORNK! aja registrirana, nisem te se vprasala, za kero podrocje bi ti rada bla tata mata?? ce bi meni roko lomli, bi sla na davcne zadeve! obozujem je ljudi v glavo nam nam =) nesramna ali jeb.. ga. Tut taki mormo bit
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.1.2011 11:55:06
|
|
|
|
tamy82
|
Mi smo nazaj s sprehoda po sončku! Kako je blo fajn! Pa še kosila mi ni treba kuhat danes, taščina menza časti pilotgirl uh, tale tvoja G je pa od ! Sej za mojo tudi nič kaj lepega ne govorijo okol, čeprav HB do zdej nimam še nobene slabe izkušnje z njo. Sem bila pa tudi jaz malo šokirana ko sem zanosila in sem morala na hitro menjat G, ker sem bila prej pri študentski, pa bilo malo hudo se vozit na vse preglede v Lj. Tako da sem iskala eno na našem koncu, pa so bili čisto vsi razen te v našem ZD v Ajdovščini zasedeni Tako da po koncu nameravam tudi jaz menjat, ko bom lahko malo počakala. cukica lepo, da si še z nami. Zdej pa kar počivat, da boš imela moči za potem, ko jih boš res rabila maurica upam, da je s tabo vse ok, da je že vse za tabo Nič, grem jaz jest, ne bo druge
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.1.2011 11:58:07
|
|
|
|
mija24
|
ups sorry registrirana- čestitke tebi
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.1.2011 12:00:20
|
|
|
|
trsica
|
Popizdile ste, majke mi. Ko sem začela brat, je bila zadnja 4 stran. Pa še vse od včeraj sem morala prebrat. Aaaaa. No, jaz sem vikend izhod dobila. V ponedeljek zjutraj moram pridet nazaj. Kaj berem, da maurica že diha? Upam, da bo vse ok. Morje. Odkar smo začeli hodit v Dajlo (med Umagom in Novigradom), ne zamenjava več. Apartma ob morju, mir in tišina, senca, skoraj privat plaža. Vedno gremo zadnji teden avgusta, ko so zrele še fige. Upam pa, da bomo letos šli še pred sezono enkrat (kar si prej, ko sem hodila v službo, nisem mogla privoščit zaradi premalo dopust). Ostalo sem pa pozabila kaj ste sčvekale.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.1.2011 12:04:25
|
|
|
|
trsica
|
Aha, pilotgirl, obvezno desca sabo vzemi. Pa upam, da je orenk desc. Potem ponavadi počepnejo tudi moški G. Meni tudi nobeden ni nič povedal, ko je pa mož nastopil, sva pa vse izvedela.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.1.2011 12:28:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Mam jaz omaro od deca Sam se ga bojim not vlact, ker ko zapne, zna tok zatezit, da bo pol jezna name! Pr morfi je kr sam uletu not z mano, ker ona ma tko da pregleda pa pol poklice not. Pa ga je sam gledala, kaj tam isce. Je reku, da bi jo kr nadru, če bi njemu to delala. Pa kr zahtevu napotnico, da mora dat, sem rekla... on ma svojo filozofijo.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.1.2011 12:47:07
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 Mam jaz omaro od deca Sam se ga bojim not vlact, ker ko zapne, zna tok zatezit, da bo pol jezna name! Pr morfi je kr sam uletu not z mano, ker ona ma tko da pregleda pa pol poklice not. Pa ga je sam gledala, kaj tam isce. Je reku, da bi jo kr nadru, če bi njemu to delala. Pa kr zahtevu napotnico, da mora dat, sem rekla... on ma svojo filozofijo. Jaz mu dam prav. Če je pa tvoja G smotana. Moj sicer vedno na začetku proba na zabaven način. Če pa ne gre zlepa, gre pa tud zgrda. Treba se je postavit zase, no.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2011 12:55:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.1.2011 12:58:17
|
|
|
|
hayabusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: samsara04 Ima morda katera kak fajn recept za tiramisu? Prideta ju3 tat in tašča na večerjo, pa si je moj za sladico namislil tiramisu. No, pa če ima katera kaj energije prveč, bi jo kupila cel žakelj, no pa še cel kamion zdravja odkupim Recept mam, če hočeš ti ga napišem, ampak jaz v nosečnosti kupujem kremo z tiramisu ker je v original receptu surovo jajce in ga "ne smemo". Lahko ti pa vseeno napišem recept če rabiš. Pilotgirl - držim pesti da bo vse ok in da je samo tvoja G malo zmedena cukica - upam da bo to čim hitreje potekalo ker si ne znam predstavljat kako je ko maš kar čez cel dan vsake tolko popadke registrirana - zdaj si pa res tata mata - čestitam IZVIRNO SPOROČILO: hel32 Police nad previjalno so polne do konca Madona, to pa je ene robe! IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 Evo, zdej sem pa lažja za kar nekaj €€€€€€€€ . Kaj čmo, ko so pa položnice vsak mesec večje , treba jih je pa plačat . Jaz tud malo prej plačala, me kar mine ko vidim koliko mi na računu ostane IZVIRNO SPOROČILO: trsica No, jaz sem vikend izhod dobila. V ponedeljek zjutraj moram pridet nazaj IZVIRNO SPOROČILO: trsica Jaz mu dam prav. Če je pa tvoja G smotana. Tudi jaz, zraven ga vzami!!!! Jeeeeeeeeej mi smo pa ravnokar dobili posteljico za dojenčka ZELO hitro je bilo to. V torek sem šla gledat če je tud pri meni denar nakazan in pri Lip Poljčane takoj naročila posteljico, da denarja slučajno ne zapravimo za kaj druga, dans pa je posteljica že tu. Sicer je še ne rabimo ker imamo košek za prve 4 mesece ampak bomo jo čez vikend vseeno sestavili da smo ziher da imamo vse dele, da ne bi čez kakega pol leta prišlo do kakih presenečenj. Naričili smo pa tole posteljico http://www.lip-poljcane.si/spletna-trgovina/otroske-postelje/140-x-70-cm/sonja-mladinska.php ker ima šefica tudi tako in da mamo nekaj let mir.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.1.2011 13:06:21
|
|
|
|
little*miss
|
cukica tebe pa dolgo mantra to..upam da boš čimprej dobila konkretne popadke in rodila, pa se boš lahko cartala z Nejcem PilotGirl..škoda da je nisi menjala takrat ko te je prvič prestrašila. Kaj vse bi ti bilo prihranjeno..To pa je res čudna G. Zakaj pa je ne izprašaš vsega kaj te zanima? Pa ko dela čudne obraze bi jo vprašala kaj je narobe? Taki ljudje sploh nebi smeli it za zdravnika..Veš škode naredi kot dobrega In če bo jezna nate? Zdaj še jo boš parkrat vidla, potem pa nikoli več. Ti kar svojega zraven pelji pa naj red naredi Grem kosilo delat dalje
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.1.2011 13:31:05
|
|
|
|
Tisia
|
danes sem bolj lene sorte za pisat vas sam berem..čist sem gotova,sem včeraj vse možno preribala..od oken do celega stanovanja..mam čist vnete mišice sem pretiravala očitno
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.1.2011 13:36:40
|
|
|
|
sara1986
|
Kosilo se kuha, omaka bolognese in široki rezanci.. mmmm, tok sm že lačna
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.1.2011 13:38:43
|
|
|
|
sara1986
|
biljana pridna si, jaz bom pa danes okna popucala in po tleh malo počistila,pa kopalnico zribala... zdej mam neko manijo čiščenja.. če se javi kera, ji pridem spucat
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.1.2011 13:43:07
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986 biljana pridna si, jaz bom pa danes okna popucala in po tleh malo počistila,pa kopalnico zribala... zdej mam neko manijo čiščenja.. če se javi kera, ji pridem spucat jaz sem zadnja dva dni tako naspidirana glede čiščenja da bi me komot še kdo v čistilni servis lahko zaposlil...vrjetno nas daje tale ugnezditveni sindrom,k sam razmišljam a bo vse čisto in urejeno dokler jaz pridem iz P... pretiravam,a kaj čem
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 III.del 14.1.2011 13:44:28
|
|
|
|
meta21
|
Hej, maurica, drži se! Prvi del stave smo potem vse zadele . Ampak jaz bi tud šla roooodiiiit!!!!! Nina, kar je na netu sem kampe že gledala. Zanima me, če je bla katera osebno tam. Ampak hvala, vseen... Ti vsaj ni blo dolgčas sred noči Polna luna-meni je sestra, ki me je peljala iz porodne v sobo rekla, da na luno ni ni več porodov ampak 2 dni prej in 2 dni kasnej. Mah veste kaj, notri ne bojo ostali!
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?