Nina33
|
Čer! IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa Aja pa v mojo torbo za vsak slučaj roma še šlaufek za plavanje v primeru da bodo šivi boleli - prvič ga nisem rabla Super, de si me spomnila - meni ga je dragi letel kupit po porodu - mam Nemota . IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 Pa hotla sem vprašat: a si to ti Meta al sem bla jaz vmes že kej gor ? A zarad cvirnov Tut to, sam odgovorila si glih kt bi jaz . IZVIRNO SPOROČILO: meta21 A se ne bomo po vseh porodih preselile na forum DOJENČEK? Pa lepo prosim, če bi imele normalen naslov, npr. Februarčki in ne kaj v stilu Februarski krofki ali jagode Februarske šeme bi blo vsaj mal resnično , če bi se seveda na mame misnlo . Drgač se pa strinjam: . IZVIRNO SPOROČILO: aktak Vseeno pridne čveke sedaj vas zapuščam, grem provat odspat več kot dve uri skupaj, kar mi še ni uspelo ta teden Sočustvujem iz dna srca - a greva met svoj klub? Pa se mi zdi, de bo kmal se kr neki članic še javilo . IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Še to napišem pol pa jaz tudi grem ... Sem prej v drogeriji eno prodajalko tam spraševala nekaj okrog odstranjevanja maskare in mi je rekla (citiram): Me, ta mlajše punce , uporabljamo baby robčke Sem se v vsako izložbo do doma pogledala. Saj res, da jih mam 30 ona pa morda 20 (2 gor dol) ampak, še pred kratkim se mi je zgodilo, da sem mogla osebno pokazat, da sem lahko cigarete kupila. Mislim, da bo kmalu po porodu napočil čas zame, ker tako se pa ne bomo šli Tut ta bolšim se (začne) dogajat - mene bol zmot, de se (zaradi , EMŠO nima nč pr tem) ne spomnim kuj kakšne fajne za nazaj . Sicer pa - očitno si še zmeri punca, ona je samo "ta mlajša" . Morje oziroma dopust: jaz bi šla po dveh letih (oziroma zdej bo že tri ) spet s šotorom kampirat, ampak s tako malim ne vem če bom upala No, sej mogoče bo pa spal ponoči , ostajam optimist. Mi smo v prvo šli na dopust, ko je bil mali star cca. 11 mesecev (je pa res, de je oktobrček ), v leseno hišico v Trenti - bilo super!!! Letos spomladi (no, prot konc maja ) smo šli pa v vikedico (ne našo, na žalost) na Pag trije (nazaj pa zgleda štirje, kao , tko de naš ni "made in Slovenia" ). Ampak jaz "svoj" šotor pogrešam... Sva pa hodila leta (res leta, ene 7,8 let zapored, 2x letno ) v en in isti kamp - sva probala zamenjat in sva poiskala drugega, zdržala dva , tri dni in se popokala v "najin" kamp - ko sva zvečer sedela na "svojem" pomolčku ( kamp je (bil, na žalost, se mi zdi, de ga ne bi več spoznala, že pred leti so ga začeli neki "lepšat") bolj mičkene sorte, res mičkene ), mi , ki je prej naviral za druh kamp ko , reče: "No, zdej sva pa končno na morju." In od takrat nisva niti pomislila, de bi šla km drugam . No, kot sem že napisala, zdej je verjetno že fancy-šmensi kamp ratal in je konc veselja, prej je bil pa tak...freestyle. Ladin gaj sva samo pred več kot petimi leti pregledala, kakšen je zdej pa pojma nimam, a na netu ni nič? Bom entrala - mal pozno sicer, je že ceu roman spet, ampak... za četrti del vse .
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 14.1.2011 0:47:45 >