maurica -> RE: Februarke 2011 III.del (15.2.2011 10:29:03)
|
patrisha; končno!! iskrene čestitke za Gaio [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ja, midva optimista sva hotla kar na koncert od Kreslina [sm=smiley36.gif] no, sej sva pol ugotovila, da bo treba še malo počakat. glede prsi ne bi bilo panike, bi si itak stisnila preden bi šla. meta; Aptamil kupujemo v Mullerju. Drugače pa je baje boljše adaptirano mleko Novalac (imajo tudi za krčke). Je manj sladko in baje otroci niso tako "zaliti" in okrogli kot pri Apatamilu. Če pa pomaga pri krčkih pa ne morem reči iz prve roke, za Aptamil pa lahko potrdim. krčki; pri prebavi pomaga tudi sirup od kumine, deluje proti napihnjenosti. se ga dobi v lekarni pa še nekaj, jaz sem ugotovila, da ko Anžeta zvija, mu ful paše spat na hrbtu. na trebuščku (ki naj bi bila pri krčih najboljša lega) mu sploh ne sede, če ga dam na bok pa se tolko časa premika sem in tja, da se spravi na hrbet. tako da pol ful pazim, da je vsaj malo nagnjen in da ima glavico postrani. pa hvala Bogu da imam AC teyla; po moje tudi če dojiš ji lahko daš pred dojenjem ene par požirkov komarčkovega ali kamiličnega (sladkanega) čaja. če nimaš flaške, ji lahko daš kar po žlički. mislim, da je glede čaja in dojenja tako, da ga ni potrebno dodajati za žejo (ker če pije adaptirano mu kasneje ponudiš tudi čaj), par požirkov za prebavo pa je ok pilotegirl; probaj s kamilicami, če komarčka ne mara. pa pri adaptiranem mleku poskusi s tistim, ki pomaga pri krčkih. pa ne se toliko obremenjevati glede dojenja. važno je, da Nik pridobi na teži. a veš koliko nas je zraslo gor na adaptiranem mleku (nekateri celo na kravjem), pa nam nič ne manjka [sm=smiley1.gif] vipercat; jaz tudi nimam izkušenj s tem
|
|
|
|