tamy82 -> RE: Februarke 2011 III.del (12.2.2011 14:04:51)
|
patrisha meni ni voda nič odtekla, samo v nedeljo se mi je cel dna po malo čep luščil in bolečine sem imela v spodnjem delu trebuha, okrog polnoči so se pa že začeli popadki [sm=smiley1.gif] Pol desetih smo bili pa že fertik [sm=smiley1.gif] teyla mene je tudi danes že ful mikalo, da bi šli kej več ven, ampak vreme je pa res [sm=smiley24.gif] tako da kdaj drugič ... Glede suhe kože: ja ribodermin je fajn (no, vsaj meni, ker še tako lepo diši [sm=smiley36.gif]), ampak ne smeš pa tudi pretiravat s tem, enkrat na dan je čisto dovolj, če ga namažeš. Vsaj tako so nam v P rekli ... urša super, da ste doma! [sm=bravo.gif] Zdej se lahko pa sprostite in uživate skupaj [sm=smiley1.gif] Pri nas tudi do zadnjega nismo vedeli kdaj bomo šli domov zaradi te zlatenice. Potem so imela pa ful gnečo v P, pa še test za zlatenico je bil super, tako da smo lepo šli normalno domov. Sem pa tudi jaz mojga klicala okrog pol desetih, da naj naju pride ob 11h iskat [sm=smiley1.gif] še dobro, da je imel čisto vse pripravljeno, če ne res ne vem kaj bi prinesel v P ... [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|