little*miss -> RE: Februarke 2011 III.del (16.1.2011 18:19:24)
|
Najprej iskrene čestitke HoneyBeeMaji [sm=bravo.gif] Prijetno cartanje vam želim in veliiiko prespanih noči [sm=smiley1.gif] Delfinka, kaj jaz to berem..[sm=smiley13.gif] Pa če ste že tako lepo doma bili..pozdravite se čimprej. Veliko [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] Evi in Neži [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] Pri meni so se popadki stopnjevali..najprej so bili kot mili menstrualni krči, vse do močnih menstrualnih krčev. Potem sem že šla v P, ker so bili na 7 min kakšne 2 uri, pa so se še samo stopnjevali. Potem pa vem, da je babica hotela pogledat koliko sem odprta, pa se je samo vlilo z mene. Res prijetna topla tekočina (no, takrat ni bilo ravno prijetno, ko sem že v luži ležala [sm=smiley36.gif]) Za tistim pa sem dobila tako močne popadke, da ko sem se šla tuširat več stat nisem mogla prav. Eno uro in pol za tistim pa sem rodila. Me zadnja dva dni začne špikat zvečer (tako kot pri rahlih menstrualnih krčih [sm=smiley36.gif]) V petek sem že mislila, da bom šla počasi rodit, ker je to nežno špikanje bilo na 7 min. Ampak se je ponoči umirilo, pa se je začelo spet včeraj zvečer. Vmes pa mi je trebuh otrdeval, pa še mali je skakal normalno gor, dol, levo, desno [sm=smiley36.gif] Tako da to še ni to..še bomo čakali malo [sm=smiley36.gif] Danes pa smo imeli obiske čez cel dan. Ko so eni odišli so drugi prišli, kot da bi bili zmenjeni (pa nismo bili [sm=smiley36.gif]), tako da je dan kar hitro minil.
|
|
|
|