Kapo dol, Tomaž! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Kapo dol, Tomaž! (9.8.2005 8:57:37)

Joj ženske, kako ste ene čudne!:(( Kako sploh lahko obsojate neki, česar ne morte razumet? Jaz ga tudi ne razumem kaj ga žene v to, vem samo da mora bit izredno pogumen in vzdržljiv človek!
In medtem, ko ve, ******************, tle tarnate o stroških za ta podvig, on namesto da bi se smilil samemu sebi (kot se ve), zbira DENAR ZA PEDIATRIČNO KLINIKO, za VAŠE OTROKE!!!! (preberte na www.siol.net, Humar za pediatrični kliniko.)
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
A res ne morte razumet, da se pač svet ne vrti vedno okoli vas in vaših problemov?
Izjvail je pa celo to, citiram: "Če se je svet na ta način vsaj za trenutek odmaknil od vojn in ostalih grozot, je vredno viseti v tej steni."
Če že "pomagat" nočete, tudi obsojat in slabga želet ni treba!

ZARA -> Kapo dol, Tomaž! (9.8.2005 8:59:02)

Malo nižje je že odprta debata...

india -> Kapo dol, Tomaž! (9.8.2005 9:00:05)

Ja, hothien, a ti ne spadaš med neumne kokoši,če sodeluješ v naših debatah? Vsak ima pravico do svojega mnenja!

citiram:
Če že "pomagat" nočete, tudi obsojat in slabga želet ni treba!

zakaj pa potem ti obsojaš????

ZARA -> Kapo dol, Tomaž! (9.8.2005 9:01:55)

Ej,MIŠ... da nima BigWhale nov nick :)-??

Snoopika -> Kapo dol, Tomaž! (9.8.2005 9:02:12)

Kot prvo srčno upam, da se vrne živ.
Drugič - svet se pač zaradi njega ni umaknil pred vojnami in grozotami..... u Afriki pojma nimajo kdo je Toamž.:zmeden::zmeden:
Tretjič - pa kdo mu sploh želi slabo - nihče. Smo pa verjetno znervirani od vsega tega, ker v končni fazi je sam rinu tja gor. Zdej pa hočmo nočmo mislmo nato.
In še enkrat, upam, da se živ vrne nazaj in, da drugič orng premisli preden se spet poda tja gor.

Anonimen -> Kapo dol, Tomaž! (9.8.2005 9:02:36)

lej vroča hijena. js srčno upam da bo pršu živ in zdrav iz tiste gore. in srčno upam da se ne bo nikol več podal na kako tako turo, kar je sevda nesmisel v moji glavi, ker bo čez 3 pol leta spet lezu v top isto steno. res je dasa da mu uspe kej tazga, js še slovenske gore najraj gledam iz doline.
pošiljam mu 6 sodov pozitivne energije ++++++++++++++++++++++++++++++++++++.
ampak še vedno ga pa ne podpiram da bi še kdaj šel na tako pot in še vedno mislm da je egoist ki mu je mar samo za svoje sanje.
ne vem kako je s tem da visi zdej v tisti gori končal kako vojno? s tem da se je svet odmaknil in je 5 dni gledal njega namest vojne se nobena vojna ni končala. in hvala za pediatrično kliniko za mojega otroka!

lp, lara

Magi* -> Kapo dol, Tomaž! (9.8.2005 9:04:27)

hothien v redu, pomiri se. očitno je, da nis(m)o vsi enakega mnenja.

predlagam, da vsak pri sebi in na svoj način moli, drži pesti, pošilja poitivno energijo, misli na Tomaža ali pač ne, kakor komu drago. ne pa tega izkoriščati za nove kreg diskusije.

jaz se strinjam, da je Tomaž velik človek in vsi mislimo nanj in verjamemo, da bo zdržal.

muki1 -> Kapo dol, Tomaž! (9.8.2005 9:11:14)

Zelo dobro povedano Magi*.
Ej hithien, da nisi ti že noseča,ker semi zdi da te nekaj hormoni dajejo. Daj testiraj se. Želim ti vso srečo.

Anonimen -> Kapo dol, Tomaž! (9.8.2005 9:16:32)

Najbrž sem res preostro nastopla, se opravičujem, če sem koga prizadela. Saj jaz tudi ne razumem zakaj hudiča je šel tja gor, in ne podpiram tega, da je treba rint tja za vsako ceno. Je pa moja srčna želja, da ga čimprej rešjo, čeprav vem, da bo šel nazaj, ni mi jasno zakaj, ampak po mojem ga nič ne bo ustavlo.
Tle se pa vse strinjamo ne?;)

Anonimen -> Kapo dol, Tomaž! (9.8.2005 9:17:47)

Itak da vsi srčno želimo, da ga rešijo, kaj drugega ni naravno. Je pa vseeno butelj nad butlji.

Anonimen -> Kapo dol, Tomaž! (9.8.2005 9:17:50)

Ej muki1, bog te usliši!
Sej sem rekla, da se opravičujem:(.

baguSka -> Kapo dol, Tomaž! (9.8.2005 9:17:54)

itak da se s tem strinjamo ;)

ne vem pa kero bi lahko prizadela?? mogoče kšno k si forum preveč osebno jemlje??:zmeden2:

lan -> Kapo dol, Tomaž! (9.8.2005 9:23:06)

Kaksna polemika se je zdaj naredila v Slo. glede vprasanja ali je Tomaz prav ravnal,da je sel v goro ali ne.Nastala sta dva tabora,eni zagovarjajo Tomaza,ga razumejo,drugi pravijo,da je egoist in da bo slo oz.je slo za to njegovo resevalno akcijo ogromno denarja.
Dejstvo je,da ce bi mu uspelo,bi bil SVETOVNI JUNAK,tako mu pac ni in tipicno slovensko,se zacnejo napadanja in ugibanja zakaj se je odlocil za ta zelo tvegan podvig.Za njegovo lastno slavo?
Karkoli ze,odreagirali smo tako kot Slovenci znamo in pokazali,da ne moremo iz svoje koze.
Jaz ga osebno razumem in ne razumem in tezko ga je popolnoma razumeti,ce nisi tako "NOR" kot je on.
Samo en je TOMAZ HUMAR!

Anonimen -> Kapo dol, Tomaž! (9.8.2005 9:46:20)

Ni neumen in avanturističen.
Njegova računica je:za dobit status športnika za dobo pet let mora opravit kakšen tak podvig ali pa kaj podobnega,ekstremnega.
Ko ima status športnika dobiva pet let plačo,če ga pa ne opravi si pa mora poiskat službo,da se preživlja.
.

Anonimen -> Kapo dol, Tomaž! (9.8.2005 9:47:00)

Hvala bogu.:)

Anonimen -> Kapo dol, Tomaž! (9.8.2005 9:47:57)

Hvala bogu je bilo mišljeno pod lan(-in ali -ov) post. Malo za šalo, malo zares.

niki5 -> Kapo dol, Tomaž! (9.8.2005 9:49:38)

Ja, Slovenci ne znamo iz svoje kože.. Cankar nas je lepo opisal v Hlapcih..

Zakaj enkrat (pa ni treba da samo tokrat) bili ponosni na svoje sorodnjake in najmanj je da jim privoščimo. Saj ni več dilema ali je prav ali ne, vsak ima svoj cilj v življenju, pač on ima ekstremnega in odločil se je da mu bo sledil.
Sploh pa če se bo iz tega še kaj dobrega izcimilo, kot recimo prispevki za pediatrična, na katero že vsi težko čakamo.

Drži se Tomaž :)

baguSka -> Kapo dol, Tomaž! (9.8.2005 9:56:45)

Jst sm tud prispevala za pediatrično pa nism extremist!:bravo:

Lahko smo ponosni, lahko je on carjevič in ne vem kaj, ampak še vedno butelj, kot pravi splišni in to še ne pomen da ga kdo obsoja al pa zavida al pa po njemu pluva. Spet kot je splišni rekla, butelj bi bil zame tud če nebi sploh stopu na to goro.. In kot sm že jst rekla, svaka čast da je pršu tko delč in že brez končnega cilja je svetovni junak. Ampak še vedno butelj. Zame so heroji vsi tisti, ki bojo svoje življenje žrtvovali da bi rešili njegovega!:bravo:

pika74 -> Kapo dol, Tomaž! (9.8.2005 9:58:18)

Jaz pa lepo prosim, da se Tomaža ne zmerja z besedo BUTELJ.

:rozica:

baguSka -> Kapo dol, Tomaž! (9.8.2005 9:59:28)

ok. prošnja uslišana.;)

pika74 -> Kapo dol, Tomaž! (9.8.2005 10:00:39)

Hvala

:):):)

Tiha voda -> Kapo dol, Tomaž! (9.8.2005 10:02:02)

Mislim, da smo lahko brez skrbi, da bi spet lezel gor, kajti če ga rešijo, bo imel ozebline, ki jih bo verjetno treba odrezat. Ne verjamem, da jo bo odnesel brez posledic... če jo sploh bo.
Vso srečo Tomaž! Veliko nas je, ki držimo in upamo s tabo.

baguSka -> Kapo dol, Tomaž! (9.8.2005 10:03:01)

čeprou pika čist tko sam da ti obrazložim kaj ta beseda sploh zame pomeni: prikupno za nekoga, ki hiti z glavo skozi zid ;)

nič slabonamernega

Anonimen -> Kapo dol, Tomaž! (9.8.2005 10:19:04)

Zame je butelj, pa če je komu to všeč ali ne.

pika74 -> Kapo dol, Tomaž! (9.8.2005 10:20:16)

U redu Splišni - smo registriral. A lahko zdaj še ti definiraš to besedo, da bomo razumeli.

:rozica:

Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>