Janyna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menta IZVIRNO SPOROČILO: ronja in uživajo v branju mojih postov. Zakaj pa ob tem žalostni smajli? Saj ne pišeš postov zato, da bojo ljudje žalostni, ne? Naj uživajo... Kar se osebnih info tiče pa: tu napišem to, kar mi ni problem povedat javno. To ne pomeni, da bi se z vsakim to pogovarjala, ampak če bi se pogovarjala s človekom to temo, potem bi komot tudi povedala to, kar tu napišem. Sicer pa nimam pojma, če me je kdo spoznal in če so me, mi očitno to ni toliko škodilo, da bi se zavedala (kar ne veš, ne boli;). Se mi je že parkrat zgodilo, da me je katera mamica pri p. vprašala, če sem jaz Ronja iz rr,pa mi to ni bil problem. komur grem na živce itak komot blokira moje poste. Žalostno je zato, ker potem nekoga srečam in me sploh ne vpraša, kako sem, kaj je novega, ker itak že vse ve. Potem pa še okoli govorijo, kaj se z mano dogaja, dodajajo svoje sočne komentarje in pol iz tega nastane ena sama izmišljotina. In taki mi ponavadi ne rečejo: "Ej, a si ti Menta iz RR?" Taki so raje tiho in se delajo, da RR sploh ne obstaja. Napišem pa tudi jaz take stvari, ki mi jih ni problem povedati javno. Je pa res, da imam včasih kakšno vprašanje, pa si ga ne upam zastaviti, ker je bolj osebne narave. Žal pa včasih nimam blizu kakšne osebe, ki bi mi v "živo" pri kakšni stvari pomagala. Na forumu je pa ras veliko ljudi, ki imajo dosti izkušenj, so pripravljeni pomagati pa še zelo hitro odgovorijo. Jah potem pa pač zbrišeš staro in zamenjaš za novo identiteto pa je in si v bodoče bolj previdna kaj in kako objavljaš. Sej enkrat (beri tam po parih letih) se naučiš kaj pisat na forumih, kako pisat in kaj ne, če nočeš problemov.
|