ronja -> RE: Petke 10cm in več (13.1.2011 15:39:21)
|
Mi je g. Mož rekel, da me bo posnel med učenjem hoje in dal posnetek na FB... v upanju, da me mine, ko se vidim. Joj, če pa to naredi in bo javno dostopno, se pa še jaz na fb prijavim, da to vidim. Kar se pa petk tiče, sem bolj športno dete: najrajši imam superge. Ampak poleti nosim tudi visoke pete, ker so nekatere prav udobno (majo polno peto in so edine, ki me ne ožulijo - za razliko od raznih teva variant, po katerih sem vedno vsa žuljasta); samo ne tankihpet, teh pa ne maram, ker se mi vedno mudi in se mi ne da ubijat, poleg tega so totalno nepraktiš za bicikel. Imam sicer ene gležnarje s tanko peto, samo te mam itak samo za v kino z lubijem, tam mi pa ni treba kaj dosti hodit[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Čeprav te niti niso tako zelo neudobne. Vedno kupujem nekaj, kar mi je vsaj približno udobno, edino ene "salonarje za poroke in pogrebe" imam pač "lepe" - torej neudobne. Se mi pa zdi, da se komot naučiš hodit, če hočeš, vejretno ne boš ne prva ne zadnja. Meni se zdi, da ravnotežje ni problem, res pa je, da nimam ambicij hodit kot manekenka;) Verjetno hodim prav trapasto, ampak mi je dokaj vseeno;) Itak nisem nikoli cel dan v salonarjih.
|
|
|
|