Hope2 -> RE: V katere terme? (13.1.2011 12:43:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška taka dva mala bi jaz peljala v moravske..hotel Vivat bazen v hotelu, hotel je bil prvotno namenjen kot dom za upokojence ampak so ga potem spremenili, tako da je povsod dostop z vozički,široki hodniki, odlična hrana, topla voda, predvsem pa ni trušča kot v Čatežu recimo... za enoletnika in dvoletnika so vse tiste animacije, tobogani in trušč brez pomena..on bo najbolj užival v malem bazenčki z kanglicami in ostalimi igračkami da bo prelival vodo... aja igralnica za otroke je takoj nasproti bazena, vsi otroc se kr v kopalnih plaščih tam igrajo A veš da nisem vedela za tale dom za upokojence. Smo pa enkrat bili tam in sem se res tako počutila[sm=smiley36.gif]. Mi tja več ne gremo, ravno zato, en kup starčkov, če pa pridejo 4 otroci v tisti mali kroglast bazen (2 m premera), pa je že gužva, pa še starši zraven stražijo in se nabere. Glede toboganov... pa je odvisno od otrok, naš v tem krogecu v vivatu ni vzdržal niti 30 minut, medtem ko ob toboganih, hiškah, ladji.... uživa cel dan (prvič je bil star 14 mesecev, zdaj je 2 leti)
|
|
|
|