Naredila test (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

reni08 -> Naredila test (9.8.2005 8:02:06)

Evo me

Včeraj sva z možekom naredila test romed test in z velikim veseljem zagledala :modri:, jojj kako sva vesela. Tako vesela da skoraj še ne dojamem.

Ne ne ni res pa še kako dojamem da me čakajo lepi dnevi meseci kot :nosecka:. Končno nama je uspelo.

Sedaj je moj G na dopustu tako da grem na kontrolo šele konec meseca.

srečna 9nebesa:nosecka:
:angel::rozica:

1Tanya -> Naredila test (9.8.2005 8:05:05)

Č:darilo:E:darilo:S:darilo:T:darilo:T:darilo:A:darilo:M:darilo:!

Kot vedno pa vprašanje: kakšni posebni znaki in kdaj si naredila (in kateri) test? Pa še po kolkem času vama je uspelo? Upam, da nisem preveč radovedna!

Čuvaj svojo pikico in čim lepšo nosečnost!

anadejka -> Naredila test (9.8.2005 8:05:09)

wAUUUUUUUU RENIIIII:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Hudooooooo!!!!

Čestitam mami,kako lepo,pojma nimaš kok sm vesela zate,še dobr da sm sama v službi,da lohk vriskam kle!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Joooooj čist si me zdele šokirala,sploh ne vem kaj naj rečem.Čestitam res!!!!Na zdej so mi šle pa solzice dol:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Renatka lepo čuvaj svojo pikico in bodi vesela in srečna!!!!:rozica::rozica::rozica::rozica:

Bety -> Naredila test (9.8.2005 8:08:01)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

ZNAKI IN OSTALO NAS ZANIMA??????

:rozica:

ElaM -> Naredila test (9.8.2005 8:09:14)

:bravo::bravo::bravo::bravo:, lepo :nosecka: in zdravega :duda:, ti želim.
:rozica::rozica:

meeryana -> Naredila test (9.8.2005 8:10:16)

:bravo: reni.....ČESTITKE :bravo:

Mislim, da si ti tista reni iz foruma o poroki...nič se več ne oglasiš :) Vesela novička bi bila dobrodošla!

Želim ti vse lepo in čudovito 9nebesa

LP
M

pika74 -> Naredila test (9.8.2005 8:14:34)

No vidiš, pa je le ratal :bravo::sloncek::bravo:

anadejka -> Naredila test (9.8.2005 8:14:36)

Hojla Meery,ja to je naša Reni;););)

lumpa,lumpa,dejmo jo za ušesa;)

*zvezdica* -> Naredila test (9.8.2005 8:19:51)

:bravo::bravo::bravo:
ČESTITAM!!!!!

Jooj povej povej...kakšni znaki, pa kateri dan si naredila test??? Sej veš nestrpne firbčne bodoče srečke nosečke smo!

*AnaL* -> Naredila test (9.8.2005 8:26:25)

:rozica: Č :rozica: E :rozica: S :rozica: T :rozica: I:rozica: T :rozica: K :rozica: E :rozica:

kajča -> Naredila test (9.8.2005 8:37:30)

ČESTITAM, DRAGA :nosecka:

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

pa še eno rožico za pikico :rozica: in eno za očka :rozica:

marrusa -> Naredila test (9.8.2005 8:41:39)

Čestitam!:bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica:

Lorena -> Naredila test (9.8.2005 8:41:44)

:sloncek::sloncek::sloncek:Iskrene čestitke vsem trem!:sloncek::sloncek::sloncek:

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

tinkamiška -> Naredila test (9.8.2005 8:43:09)

Reni ČESTITAM:):bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Tinka:)

emaa -> Naredila test (9.8.2005 8:47:43)

Čestitam :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Anonimen -> Naredila test (9.8.2005 8:49:47)

No, pa je bilo to to. :)- Bravo :nosecka:

Marina_ -> Naredila test (9.8.2005 9:13:20)

čestitke:rozica:

cmokec -> Naredila test (9.8.2005 9:40:44)

Dežek nosečk. :)-:bravo::)-:bravo::)- Čestitke in uživaj nosečnost. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Anitka -> Naredila test (9.8.2005 9:56:42)

Čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

reni08 -> Naredila test (9.8.2005 10:05:27)

Joj punce hvala

Res sem srečna in hkrati vesela. Še bolj pa ker nama je razmeroma hitro ratal, že po 3 mesecih :sloncek::sloncek:.

ja jaz sem tista z najine poroke, še dobro da ste me spomnile bom napisala tudi tam veselo novičko :bravo:

No moji znaki. V nedeljo naj bi bilo 28 dni, ciklus pa imam razmeroma redno. V četrtek me je začel ful bolet trebuh kot da bi imela za dobim M alpak je bolečina zvečer popustila. Imela sem občutek da mi bo vsak čas priteklo imela se kar močan beli tok.
V petek nič posebnega, v soboto so me začele ful na dotik bolet prsi, no kakšenkrat me bolijo tudi ob menustruaciji, tako da nisem bila še sigurna.
Včeraj pa sem popoldan naredila test ROMED in je pokazal 2 črtici :roza:. Veselje :bravo::angel:

Moj mož že pazi name :nosecka:
Pozna kakata test, je siguren?

Lp

Jančika_ -> Naredila test (9.8.2005 10:10:54)

Tudi jaz čestitam:bravo::bravo::bravo:!

Nyah* -> Naredila test (9.8.2005 10:46:34)

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Pazi nase in na svojo :duda:. pa uzivajta z :love: vseh 9 mrsecev :nosecka:9nebesa!

CESTITKE !

svizc -> Naredila test (9.8.2005 11:05:03)

čestitkeeeee:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Anonimen -> Naredila test (9.8.2005 12:16:30)

čestitke :rozica:

romed je sigurn. men je pokazal :roza: za prvo našo punčaro. sicer se je druga črtica vidla komej ker sem na dan ko bi mogla dobit :hudicek: delala test in je blo še bl mal hormonov, vendar jih je že zaznal! jupijej! :bravo:

lp, lara

Anonimen -> Naredila test (9.8.2005 13:56:21)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>