2.2. -> vročina (12.1.2011 19:47:26)
|
joj kok sem jezna napišem post in da pošljem mi ga zbrišeeee. no naš problem ta mala 4letnica nam je petek dobila vročino 38,4 v soboto čez dan nič na kar zvečer dobi 39,6 nato v nedeljo smo šli k dežurnemu ki je pregledal in dejal da je viroza čez dan je nato zakuhala na 40,6 v pon. smo šli k osebni zd. kar smo dali bris grla in vodo, kri-izvidi so v redu . čez dan je imela 39,6 največ ne pa skoz. nato v torek do 38,5 ampak ne skoz zvečer pa jo je začelo zebst in je dobila 39,6. danes zjutraj smo šli zopet k osebni zd. vročino je imela 37. pošlje nas v bolnišnico na strokovni pregled, kar ponovno po vseh izvidih labora. so v redu nič ne vidijo slabega. aja še kašlja in smrka moker in gnojno samo se izboljšuje. no v bolnišnici v nm tudi ne vejo kaj storiti dokler smo čakali izvide je ob 14h zakuhala 39,6. posla nas je domov z anibiotiki, rekla je če ostanemo nima nič lahko samo poslabša-se še kaj okuži v bolnišnici. tako da smo zdaj doma pijemo ogromno in jest je začela po malo in zaigrana je...vse je iz dan v dan boljše, samo skrbi me zakaj tako dolgo vročina sicer čez dan je v redu-dokaj-samo da ima 40.... a je imela kakšno podobno izkušnjo in kaj priporočate.
|
|
|
|