Prva noč-super!!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

sarči -> Prva noč-super!!! (9.8.2005 7:32:34)

No,pa smo jo prespali:bravo::bravo::bravo:
Zvečer mi je blo hudo,zelo,potem pa ko sva šla spat in še enkrat pokukala k njej in vidla kako lepo pančka,je blo že boljše,ko pa sva pršla u svojo sobo in sva se lahko komot pogovarjala,odpirala luč,okno...ma zakon,spet po starem tiru!!!
Kljub temu,da so taki podvigi zelo težki,pa je to pametno čimprej narest,saj imaš spet svojo zasebnost in vsi lepše spimo,sicer se je Sara 2x ponoči zbudila,ampak,sam ker je bla žejna!

No tako,hvala vsem za spodbudne besede in da ste mi pomagale prebrodit to krizo!:rozica::rozica::rozica:

K1,hvala,ker si se tako potrudla,sem že včeri pogruntala ko si mi prvič napisala,da se nekje odzadaj pri bateriji odpre!Uspelo!Hvala!:rozica:

moščanka -> Prva noč-super!!! (9.8.2005 8:16:26)

Hojla,sarči!
A poveš prosim kako ste začeli, ker moja mala tudi 1x do 2x pije ponoči-zbudi se le zato?! :zmeden2:

k1 -> Prva noč-super!!! (9.8.2005 8:21:16)

malenkost... super, a ne? čestitke

:bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo::rozica:

india -> Prva noč-super!!! (9.8.2005 8:43:26)

Super, vidiš, pa je ognjeni krst za vami!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

cmokec -> Prva noč-super!!! (9.8.2005 9:44:03)

Vsi srečni, vsi naspani :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

sarči -> Prva noč-super!!! (9.8.2005 12:41:18)

Ejla moščanka,ne razumem kaj,kako smo začeli????

moščanka -> Prva noč-super!!! (10.8.2005 9:10:03)

Res sem bila nejasna. A ponoči zdaj ne pijete več, ko je v svoji sobi. Ker smo mi že poskušali vzeti čaj ponoči stran, ampak ne gre in ne gre. Torej je zdaj jasneje?! Ker če jo dam jaz zdaj v svojo sobo me bo itak zaradi čaja sprehajala. To pa ni ravno delo za ponoči.:zmeden2:

sarči -> Prva noč-super!!! (10.8.2005 9:35:15)

Ne,moščanka,na žalost še vedno tekam ponoči čaja dat,2x,sam se zbuja zarad zobkov,pol ji pa čaj dam:)-:)-:)-,sem sama kriva,če jo bom razvadla!

Stran: [1]