|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro jutro (9.8.''05)!
9.8.2005 7:35:40   
Yasminka
Tudi jaz počasi odhajam na bus in v mesto! Se slišmo.
J

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   Dobro jutro (9.8.''05)!
9.8.2005 7:36:17   
Udb
Dan!
Vidim da ste tukaj najbolj aktivne - meni je pa dolgčas! ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   Dobro jutro (9.8.''05)!
9.8.2005 7:36:46   
Anonimen
Jutro, Udb.:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   Dobro jutro (9.8.''05)!
9.8.2005 7:37:05   
Udb
Pa da mi ne boste zdaj vse ušle!!:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   Dobro jutro (9.8.''05)!
9.8.2005 7:38:31   
Udb
Kako ste kaj? V tem lepem poletnem jutru!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   Dobro jutro (9.8.''05)!
9.8.2005 7:38:47   
Anonimen
Jaz še ne takoj, bom pa kmalu morala it malo delat - čez pol ure. Pa kasneje spet nazaj.:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   Dobro jutro (9.8.''05)!
9.8.2005 7:39:34   
Anonimen
:)-:)-:)- Ja, čudovito poletno jutro - sem skoraj v bundi v službo prišla. Drugače sem pa še na pol v snu, se še prebujam.
Pa ti?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   Dobro jutro (9.8.''05)!
9.8.2005 7:39:57   
Udb
Tašonka, saj jaz sem tudi v službi, ampak se ful pozna, da je folk še na dopustu - mi je kar mal dolgcajt!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   Dobro jutro (9.8.''05)!
9.8.2005 7:40:42   
Udb
Uf, jaz sem že čisto budna!! Pa tudi mraz je naredil svoje!! ;) Sem navajena ob 6-ih v službo hodt, tako da sploh ni problem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   Dobro jutro (9.8.''05)!
9.8.2005 7:42:32   
Anonimen
Jaz pa v glavnem zvečer delam in sem še čisto skozlana.:)- Sem tudi ob 6h že bila tukaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
   Dobro jutro (9.8.''05)!
9.8.2005 7:43:36   
Udb
Zvečer pa ne bi bilo nič od mene!! Sigurno! ;) Sicer se najbrž privadiš, ampak sem od nekdaj bolj dnevni človek, tako da mi moj urnik ful odgovarja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   Dobro jutro (9.8.''05)!
9.8.2005 7:45:36   
Anonimen
Ja, saj meni tudi po svoje. Jaz sicer vsak dan drugače delam in sem se že navadila te zmešnjave, pa vseeno velikokrat tudi čez dan delam, samo ob 6h zjutraj pa zelo redko in mi je tak ubijalski šiht za vstat zjutraj.:zaspan: Je pa fino, ko sem ob 14.30 že doma.:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
   Dobro jutro (9.8.''05)!
9.8.2005 7:47:39   
Udb
Ja, tako imaš vsaj kaj od dneva - vsaj jaz si ne znam predstavljat, da bi prišla domov ob 16 ali 17, potem pa kaj naredi! JA veš da!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   Dobro jutro (9.8.''05)!
9.8.2005 7:47:46   
*zvezdica*
Dobro jutro!! A vas tud zebe, brrrrr!! Se grejem s čajčkom!
Jaz vas ponočnjakinje prav očudujem....ne vem če bi lahko delala ponoči...bi vsakič zaspala na delovnem mestu ;)...no sicer se pa baje itak privadiš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   Dobro jutro (9.8.''05)!
9.8.2005 7:49:36   
Anonimen
Jutro *zvezdica*. Ja, se navadiš na vse živo. Tudi na to, da bioritma nimaš, ker vsak dan delaš drugače in hodiš spat drugače...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
   Dobro jutro (9.8.''05)!
9.8.2005 7:50:08   
Udb
Ojla, zvezdica! Ja, skoraj je že za rokavice in šal!! ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   Dobro jutro (9.8.''05)!
9.8.2005 7:50:50   
Udb
Tašonka, kaj pa zdaj ko si noseča, a lahko ponoči delaš? A ni nekega zakona, ki bi omogočal normalni delovni čas?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   Dobro jutro (9.8.''05)!
9.8.2005 7:56:15   
*zvezdica*
Kdaj ste pa potem sploh lahko z otroki če ponoči delate? Jah sej če dobro premislim ste lahko več kot pa če delaš od 8h-4h...al pa od 9-5h....je ura 6 preden prideš domov...pa je dan okrog! Men kar slabo rata od tega če pomislim da ko bom(upam da čim prej) mela otroke pa bodo cel dan po vrtcih in raznih podaljšanih bivanjih! SAj institucija potem bolj vzgaja tvojega otroka kot ti...in to samo zato ker sam nimaš časa...ker morš tistih 8 ur oddelat v službi. Otrok pa prepuščen "usposobljenim" varstvenim delavcem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   Dobro jutro (9.8.''05)!
9.8.2005 7:59:22   
Anonimen
Udb, žal nisem redno zaposlena. No, formalno sicer sem, ker imam s.p., ampak sem ga morala odpret, da lahko delam preko pogodbe o sodelovanju pri tej firmi, kjer sem, ker praktično ne zaposlujejo redno. In mi vsi ti zakoni žal nič ne pomagajo. Lahko samo sama seb težim z njimi.
Sem pa prvič noseča, tako da otrok še nimam. Bomo malo težje usklajevali, ampak imava oba z možem dokaj fleksibilne službe in se bomo že organizirali.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
   Dobro jutro (9.8.''05)!
9.8.2005 8:02:52   
Udb
Ja, saj to z usklajevanjem tudi meni še ni jasno! ;) Jaz imam službo + šolo, ki je ne morem in nočem prekiniti, moj :love: ima službo, študira pa še marsikaj zraven dela...v glavnem mi še ni čisto jasno!:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   Dobro jutro (9.8.''05)!
9.8.2005 8:06:11   
Anonimen
Uf ja, sej res, jaz tudi še na faks hodim. No, ne vem kaj bo zdaj s faksom, ker mi je že zdaj totalno motivacija padla in se sploh ne morem spravit učit, pa so konec meseca že izpiti. Mi še 3 manjkajo za pogoj.:(( Ah, grozna sem, pa se ne morem premaknit, čeprav to vem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
   Dobro jutro (9.8.''05)!
9.8.2005 8:08:10   
Udb
Tašonka, večina ljudi pravi, da motivacija naraste, ko imaš otroka! Bomo videli!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   Dobro jutro (9.8.''05)!
9.8.2005 8:08:41   
Anonimen
Zdej se moram pa spokat mal delat. Pridem še kasneje pogledat, če se kaj dogaja tu. Baj baj.:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
   Dobro jutro (9.8.''05)!
9.8.2005 8:09:22   
Anonimen
Ja, samo jaz ne smem zgubiti leta. No, pa to še najmanj. Plačala sem 450 jurjev za letnik in mi propade.:(

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
   Dobro jutro (9.8.''05)!
9.8.2005 8:11:16   
Udb
TAšonka, jaz rodim oktobra, septembra se mi začne šola - 1.konferenco bom prešpricala...potem pa akcija. Ker če zabušavam celo leto...potem vržem 5 let dela stran!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime za punčko

Maja (33%)

Ivana (10%)

Katarina (14%)

Anamarija (11%)

Ana (33%)

Število vseh glasov: 438

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!