artista7 -> mačje dretje (11.1.2011 19:57:29)
|
Ja, dobesedno tako. Od maja imava dolgodlakega lepotca, ki sem ga vzela iz enega od zavetišč. Muc je bil navajen bivanja notri (tako so mi rekli). Čeravno so mi rekli, da je bil zavržen, čedalje bolj dvomim v to. Muc je res lep, in ne vem kater butelj bi ga zavrgel pri enem letu (toliko je bil star)-ampak ok. Zabičali so mi, da moram muca imeti IZKLJUČNO notri, kar skušam upoštevati (nenazadnje sem podpisala pogodbo). In zdaj k problemu: ta maček enostavno NOČe biti notri in od vsega začetka imam grozne probleme s tem, da mi ne uide iz stanovanja, praska, cvili, izkoristi vsako priliko, če kdo odpre vrata. Če pa so vrata zaprta se na moč dere - zamolklo mijavka in praska po vratih, tudi ponoči! Nič ne pomaga, ne crkljanje, ne sveža hrana, ne "kontra" dretje - po nekaj minutah ponovi glasovno vajo. Vse skupaj je slišati kot bi se gonil, pa je kastriran! Ima kdo kako idejo kaj lahko narediva? Mojemu se je kmalu strgalo zadnjič, ker je hodil za njim, kamor je stopil in mijavkal vanj :P Ker enostavno ni vžgalo nič
|
|
|
|