lojska -> RE: Do kdaj? (11.1.2011 11:21:20)
|
Nevem zakaj bi prirejala resnico saj se niti nisem počutila napadeno zaradi svojega vprašanja. Je pa tako, da sem ji jaz že svetovala tako kot jaz mislim, da je uredu ampak več glav več ve, ane? Ubistvu sm pa danes imela z našo tamalo kontrolo pri zdravnici in sem tej kolegici obljubila, da bom za vsak slučaj uprašala še zdravnico pa sem pozabila zato sem šla še na forum. Njej velikrat svetujem ampak ima toliko težav, da ji na svoje roke ne upam več nič konkretnega rečt. Aja sicer pa tudi jaz nisem čisto sigurna glede kuhanja sadja in seveda tudi zase sprašujem ampak mi pa ni tok nujno, ker če ne ji nebi že prej sama dala ne, da bi koga vprašala. In ni me sram vprašat, če kaj nevem, niti na forumu ne pa če je še tako banalno. Patronažna je to za ribežen rekla ko sta bili moja in koligičina tamali stari 4mesece ampak ni pa nič rekla koliko časa ga ni dobro uporabljat. Kar se pa Divans tiče pa nevem zakaj vam gre toliko v nos, ker ene mame so pač v svoji okolici edine in najbrš nimajo koga vprašat zato se zatečejo sem. Sej če se komu neda odgovarjat pač ne odgovori. Zakaj nebi pomagali nekomu, ki se pač ne znajde tako dobro kot morda kdo drug. Zakaj ga je treba takoj napast? A ni znanje zato, da se ga deli? Sama sem bila tudi pri sinu edina, sicer sem se ravnala bolj po svojih občutkih in nisem toliko spraševala sem si pa veliko prebrala, bi mi bilo pa najbrš lažje, če bi imela koga vprašat, ampak jo pa razumem, da ko v nekaj ni čisto prepričana raje vpraša in je potem njena noč bolj mirna. Mene tale moja kolegica vsak dan minimalno dvakrat pokliče in me sprašuje vse mogoče in priznam, da bi jo včasih najraje poslala v ... ampak po drugi strani se mi pa ravno zato zdi dobra mama. S tem pokaže da ji ni vseeno.
|
|
|
|