|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Korzika - trajekt
11.1.2011 7:40:00   
ksenjak
Pozdravljene!

Mene pa nekaj muči v zvezi s cenami za trajekt na Korziko preko CorsicaFerries. Namreč tja smo šli poleti 2009 in smo za povratno karto plačali 82EUR (2odrasla+2otroka brez kabin). Letos pa bi nas ista zadeva prišla 220EUR, kakorkoli obrnem. Sem vse možne variante preračunala pa pridem na to ceno.
Ali je možno, da so letos cene res tako višje?

Hvala za odgovore in pomoč
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Korzika - trajekt
11.1.2011 8:00:38   
irenav
Poglej še: Moby Lines, Grandi Navi Veloci, SNCM.

2.9.08 sta se rodila moja sončka!

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2011 15:06:41   
livia
Jaz gledam sicer za Sardinijo, pa so tudi nore cene. Malo bom še počakala, če bodo kaj znižali, če ne jih bom pa poklicala in vprašala. A kaj veš kdaj ste kupili karto takrat leta 2009? Katerega meseca?

Jaz sem šla na Korziko leta 2000, pa sem kupila karto marca za julij po ugodni ceni.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.1.2011 17:17:49   
LoCa
najboljše da počakaš in gledaš kak mesec pred odhodom, glej pa različne dneve, ker ko smo mi kupovali so se ene ponudbe kr pojavljale.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2011 6:49:50   
ksenjak
IZVIRNO SPOROČILO: livia

Jaz gledam sicer za Sardinijo, pa so tudi nore cene. Malo bom še počakala, če bodo kaj znižali, če ne jih bom pa poklicala in vprašala. A kaj veš kdaj ste kupili karto takrat leta 2009? Katerega meseca?

Jaz sem šla na Korziko leta 2000, pa sem kupila karto marca za julij po ugodni ceni.

Marca 2009 in je bilo res ugodno. Mi je pa čudno, ker se spomnim, da je bilo potem z vsakim dnevom malo dražje.

Tole letos mi pa ne gre v račun. Da je taka razlika v ceni.

lp

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.1.2011 15:22:16   
livia
Vse kar sem ugotovila je to, da je šla menda družba Tirrenia v stečaj in da so cene noro poskočile. Tudi na italijanskih forumih se vsi zgražajo.
Na teh forumih sem zasledila, da se da potovati tudi z drugimi družbami, ne samo Mobije in Corsica7Sardinia ferries. Med njimi so GNV, SNAV, Grimaldi lines, Soremar, Tirrenia. Bo treba malo prečekirat od kot plujejo in njihove cene. Danes nisem imela časa, upam, da ga najdem v naslednjem tednu.

Če kdo od vas najde kak ugoden trajekt naj javi.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.5.2011 11:44:38   
Vilma
Tudi sama sem ravno prečekirala karte za Korziko na Mobylines in so enkrat dražje kot lani!
Livia vse družbe, ki si jih naštela, ne vozijo na Korziko, samo na Sardinijo. user posted image
Mislite, da bodo cene še kaj padle al je to to?

< Sporočilo je popravil Vilma -- 4.5.2011 11:50:10 >

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?