Izcedek - krvava nitka (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

petka -> Izcedek - krvava nitka (8.8.2005 22:38:56)

Že drugi mesec se mi nekaj dni pred M pojavi po :sloncek::sloncek::sloncek: med izcedkom ena krvava nitka, tanka kot lasek :zmeden::zmeden::zmeden:

Tko, ko grem na WC, ne na hlačkah. Sem najprej mislila da to naznanja konec O, potem se je pa danes ta nitka spet pojavlja. Pa prejšnji mesecista pesem, prej pa nikoli???

Kaj za :hudicek: je zdaj to...

v glavnem če RES že more nej že pride ta :hudicek: M, da grem lahko vsaj u miru za praznike na :morje:

baj, p.

anadejka -> Izcedek - krvava nitka (9.8.2005 7:21:56)

Ja jest tut med O ali pa en dan pred M opazim to nitko.Verjetno pri tebi oznanja :hudicek:,žal.

:morje::angel::miska::zajcek:

petka -> Izcedek - krvava nitka (9.8.2005 8:53:12)

Ja, vem, očitno mi pač ni usojeno :((:((:((

anadejka -> Izcedek - krvava nitka (9.8.2005 10:16:36)

Ohhhh to pa tut ni res noooo!!!!Ne smeš govort da ti ni usojeno,saj če tokrat ni uspelo pa tut ne bo konc sveta.Po pač drugi ali pa še naslednji mesec.Veliko optimizma in upanja ti želim,pa ne razmišljaj preveč samo o :duda:sej je še veliko drugih stvari na svetu.Stisn se k svojmu:love: in bo bolje.Ko pa boš najmanj pričakovala,se ti bo zgodilo:nosecka:

Držim :miska::miska::miska:da bo to že naslednji mesec;)

Vso srečo:pujs::pujs::pujs:

petka -> Izcedek - krvava nitka (9.8.2005 10:20:49)

:rozica::rozica::rozica: hvala Anadejka :rozica::rozica::rozica:

ampak sej veš kako je.... v vsak mesec grem polna optimizma, na koncu pa :(, potem pa spet od začetka...

anadejka -> Izcedek - krvava nitka (9.8.2005 10:31:29)

...oh vem vem Petka kako je....smo vse na istem;)Sej čez mesec se kar zdrži,ane,ko pa pride tisti teden pred NEpričakovano :hudicek:,pa ne moreš da ne bi razmišljal o vseh "znakih",ki jih imaš;).

Najboljš je da se takrat zamotiš z nečem drugem in si flegma rečeš "kar bo pa bo".Sej vem to je lahko rečeno in težko storjeno.

Petka želim ti veliko sproščenosti in mirnih živcev:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

petka -> Izcedek - krvava nitka (9.8.2005 10:48:27)

ja ta zadnji teden je huuud, vmes je ok, mislim čisto na druge stvari.

ah, sproščenost in mirni živci - kaj je že to??:zmeden:

Stran: [1]