miapia -> RE: Tableti Eat Control (11.1.2011 12:34:53)
|
Sem prebrala, kako naj bi učinkovale tablete in kaj preprečevale. Te tablete za ala hujšanje so meni osebno en larifari. Nivo sladkorja v krvi lahko uspešno in učinkovito uravnavaš s prehrano, razna napenjanja, napihnjenosti, zaprtosti itn. pa tudi. Če se malo poglobiš za kaj katero živilo, kako učinkuje, zakaj čim manj industrijsko predelane hrane, zakaj gibanje, zakaj sokovi in podobno niso dobri, v čem je razlika med sladkorjem iz sadja in belim sladkorjem, kaj so žitarice in OH, zakaj maščobe sploh niso bav bav itd itd, potem tudi teh tablet ne boš potrebovala. In navsezadnje, zakaj sploh imamo ledvica in jetra ter mehur in kaj črevesje predstavlja in kakšno vlogo ima v našem telesu. Jaz ti odsvetujem tovrstna prehranska dopolnila, raje si kupi kakšno literaturo, kako s pravilnim prehranjevanjem in živili izgubiš telesno težo do željene in kako se sploh zdravo živi. Sploh pa, če so ti tablete opravičilo za tvoj način prehranjevanja oz. opravičilo, da lahko ješ vse, sploh pa najbolj tisto, kar je najbolj nezdravo.
|
|
|
|