ZA NAS ( 263. nadaljevanje ) (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

tia -> ZA NAS ( 263. nadaljevanje ) (8.8.2005 21:52:02)

Hojla,

naj še zadnjič odprem temo ZA NAS,potem pa lahko grem za Rim.
Danes popoldne me je nekaj zvijalo,verjetno kakšni lažni popadki ali pa je se je vse skupaj začelo.Kot sem že včeraj pisala,me je malce strah oz. z ene strani komaj čakam,z druge pa bi raje še čakala tja en čas.

Hvala vsem,ki mislite name,za vsako en velik šopek :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.

Anitka veš,da ti sporočim kdaj grem.Ti pošljem sms ˝jaz grem˝.:);)8)
Pa zakaj ,te more ta :hudicek: zezat?:grrr::grrr::grrr:

Bambi sploh se ne sekiraj ,ćče kg ne grejo gor bodo že šli,pa ne boš hotela.;)

Tako to bo od mojega javljanja,če bom uspela se še kaj oglasim,drugače pa bom Anitko prosila,da vam pove kdaj bom v Rimu.ANITKA, PROSIM.:ups:

Lep pozdrav,mislim na vas.

Tia

emaa -> ZA NAS ( 263. nadaljevanje ) (8.8.2005 21:53:37)

bom držala pesti, da te pot kmalu zanese v Rim:miska:

tia -> ZA NAS ( 263. nadaljevanje ) (8.8.2005 22:02:06)

Hvala Ema,jaz pa zate da čimprej zagledaš ti najbolj čudoviti :modri:.

Veš kaj moreš veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.:)-:););)

Za srečo :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:.

Marina_ -> ZA NAS ( 263. nadaljevanje ) (9.8.2005 9:51:59)

Ne moram ti rečti lepo bodi v Rimu(no ko boš pestovala svoje dete definitivno bo najlepše).Želim pa ti da mine čimprej;)

:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika:

Anitka -> ZA NAS ( 263. nadaljevanje ) (9.8.2005 9:59:32)

Hej Tia, a si že v Rimu?:zmeden2::zmeden2: Mislim, da še ni, saj mi bo sporočila, a ne? Tia drži se, želim ti lahek in hiter porod :pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika:

tia -> ZA NAS ( 263. nadaljevanje ) (9.8.2005 10:06:07)

Hej,

jaz sem še tukaj.:);)

Anitka bom ti sporočila,kdaj grem.:rozica::rozica::rozica::rozica:

Frizerka res si želim,da čimprej mine in da bi bilo to kmalu,nebi rada čakala čez rok.

Se še kaj oglasim.

Tia

tinkamiška -> ZA NAS ( 263. nadaljevanje ) (9.8.2005 10:09:43)

Hoj Tia:rozica:

Si še doma? Potem te še nisem zamudila;) Želim ti hiter porod in joj, da bi hitro stiskala svojega deteka:rozica::rozica::rozica:

A kej piješ čaj iz malinovih listov?

Drži se!

Tinka

tia -> ZA NAS ( 263. nadaljevanje ) (9.8.2005 10:16:27)

Hoj tinkamiška,

ja doma sem še.
Čaja ne pijem,nevem ali res pomaga,potem grem takoj po njega.

Kako se pa ti držiš?
;):)

Tia

tinkamiška -> ZA NAS ( 263. nadaljevanje ) (9.8.2005 10:21:32)

Ja, Tia, baje, da ga je fan pit, sem tudi danes nekaj brala na forumu, mislim, da je Seven pisala,pa nevem al na Prvič noseča ali pa na Nosečnost in porod;) Jst ga bom pila, ko bo čas za to;)

Jst sem vredu, hvala. Komaj čakam na četrtek, ko imam morfologijo in upam, da bomo vidli tudi lulčka ali lulico:) Sem pa zdej spet bolj aktivna in hodim enkrat na teden telovadit, so začele it kilce gor, pa moram malo pomigat, da nimam slabe vesti:)-:)-:)-

Bom dežurala tukaj na RR, če bo kej novega pri tebi, potem pa fejst stiskala pestke, da bo hitro mimo:miska::miska::miska::miska::miska:

Tinka

ZARA -> ZA NAS ( 263. nadaljevanje ) (9.8.2005 10:34:42)

Br'dan...samo mal da vas pozdravim in takoj grem...oblubm...
Tia tebi pa želim da bi blo čakanje na detka čimprej mimo... drž'te se!!

simonas -> ZA NAS ( 263. nadaljevanje ) (9.8.2005 12:00:54)

Pozdravljene punce!

Da se vam še jaz malo javim...

Da sem si pomirila živčke, sem šla včeraj do G kar tu blizu službe, ker je moja na dopustu in sem vprašala kako je to s krvavitvami, pri nas ki smo Rh negativne. Bila je ful prijazna in me je še pregledala, pa je rekla, da je vse ok in da sem lahko zdaj mirna, ker je z :duda: vse vredu.

Naredila mi je tudi UZ. Povsod kamor pridem, mi delajo uz. Zdaj sem jih imela že 7. Resnično upam, da nič ne škodujejo. Je pa res, da mi ugaja, ko lahko vidim svojo :duda:.

In kako je kaj s Tio? Že kaj novega? Mi imamo do Rima še zelo dolgo pot...

Lep dan vsem skupaj!

Simona

Pia73 -> ZA NAS ( 263. nadaljevanje ) (9.8.2005 12:40:18)

OOOOoo, tia je pa tik pred Rimom! :bravo::bravo::bravo: Drži se draga moja! :rozica::rozica::rozica: A imena že imate?

Mi smo v redu! :bravo::bravo::bravo: Časa za RR pa je vedno manj,... :)-:)-:)- Bo že, če ni hujšega,.... :)-

Pia73 -> ZA NAS ( 263. nadaljevanje ) (9.8.2005 12:46:37)

Ej, toliko novosti,... Sploh ne sledim več,...

Bambi vse najboljše,... :torta::darilo::rozica::torta::darilo::rozica::torta::darilo::rozica:

cmokec in tia, jaz sem imela tudi vse mikice na trebuhu umazane,... :)-:)-:)- Prišla sem do 118 cm in +19 kg,... Sedaj pa bo borba s temi kg,... Bo že,.. Sem še vedno kot en :sloncek:

Anitka, sem žalostna s teboj,... :hudicek::(:hudicek:

cmokec -> ZA NAS ( 263. nadaljevanje ) (9.8.2005 12:54:53)

Pia73, kako te z veseljem berem. :rozica::rozica::rozica::rozica: Te pogrešam. :love: S kilogrami vse tako kaže, da te ujamem, za cm pa nisem sigurna. :) Tudi :sloncek: so lahko veseli, zadovoljni in polni življenja. ti kar uživaj, malemu sončku pa le daj enega lupčka od mene. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Tia, čaka te življenska sreča. Vsak popadek si bližje cilju. Lep porod ti želim. :miska::miska::miska:

Vsem ostalim pa lep dan. Ne bom na dolgo in široko, ker itak veste, da ste moje zlate in vas imam rada.

Gea1 -> ZA NAS ( 263. nadaljevanje ) (9.8.2005 12:55:38)

Tia drži se. :rozica: Pa Bambi vse naj, naj. Sicer je pa tako ali tako največja želja že izpolnjena, sedaj le še, da bo vse O.K. :torta:

simonas -> ZA NAS ( 263. nadaljevanje ) (9.8.2005 13:24:50)

Potem pa še od mene - Bambi vse naj naj :torta::bravo::torta::bravo::torta::bravo:

Simona

Anitka -> ZA NAS ( 263. nadaljevanje ) (9.8.2005 13:39:54)

Eh Pia73 kaj morem? Je pa tole :morje: vplivalo na mojo :hudicek: , ki je močna kot še nikoli do sedaj. Na momente kar lije iz mene.:grrr::grrr::grrr:

pi -> ZA NAS ( 263. nadaljevanje ) (10.8.2005 8:26:50)

Pozdravljene,

da se še jaz po dolgem času malo oglasim.
Velikokrat mislim na vas in vam držim pesti da bi zagledale :modri: :roza:. Imam grozno slabo vest da sem se jokala ko sem izvedela da bosta :duda::duda:, saj vem ako bi ve bile srečne.
Še posebej mi je žal za naše fosilke, katerim res od srca privoščim da končno pridejo do svoje :duda:, saj so že zadosti pretrpele.

Jaz sem počutim za svojih 29 tednov še kar vredu, jezijo me edino kg, ki grejo grozno gor. Zdi se mi da sem vsak dan za 1 kg težja.

Tia držim pesti za pot v Rim, želim ti čim lažji in čim krajši porod, pa seveda zdravega :duda:. Komaj čakam da sporočiš veselo novico.

Bambi ne sekiraj se za kg, jaz ti jih posodim nekaj če hočeš. Kar se pa trbuščka tiče, pa imam jaz tudi včasih tak občutek da nič ne raste potem pa se spet kar naenkrat napihne.
Tudi moja :duda::duda: ne brcata več tako kot včasih, me kar kar konkretno boli njuno obračanje.
Mene pa zelo skrbi, ker čutim gibe samo po sredini in levi strani in se bojim, da z :duda: ni kaj vredu.
Komaj čakam pregled ( 30.8 :zmeden:), da bom potem spet bolj mirna.

Lepo se imejte in veliko sreče pri :sloncek::sloncek::sloncek: vaših :duda:.

Anitka -> ZA NAS ( 263. nadaljevanje ) (10.8.2005 9:19:00)

Hej PI! Tebe sem pa že pošteno pogrešala. Sem že mislila, da si se z nami kaj skregala;););););) Lepo slišati da ste v rdeu in držim pestke, da boš tudi naslednji pregled dobro opravila. A si za eno :kava: zdaj vkratkem? Če si mi sporoči kdaj, kje, da vidim tale buši z dvema :duda::duda: in malce počvekam s tabo.

Vsem en lep pozdravček,

Anitka

PiaM -> ZA NAS ( 263. nadaljevanje ) (10.8.2005 10:05:53)

Draga Tia!
Želim ti, da greš kmalu v Rim in da bo tam potekalo vse vredu in da ti hitro in čim lažje mine!:miska::pujs::rozica:
Še malo pa boš stisnila k sebi svoje dete...9nebesa

:rozica:

Stran: [1]