biba007 -> RE: Otročki po IVF/ICSI (11.1.2011 17:41:20)
|
Helou pupike. Super hvala za input vizavi stajca projekt, zlate ste[sm=smiley4.gif] Sonček, pikepokice.Priznam, da sem po tistem o palačinkah tole skoraj spregledala[sm=smiley9.gif] Anči, bravo za lulčka. Fantje so zakon. No, pa punčke tudi, k'nede[sm=smiley2.gif]. O delodajalcu ne bom nič. Eh, pa bom vseeno: da bi ga človek nalomil[sm=hudicek1.gif]. Si bom gladko namislila, da tole ni hejtspič[sm=jezicek.gif] Rebiček, še tule: fajn za bolniško[sm=bravo.gif] Gapi, sem vidla fotkice, pa vi ste res že pravi alpinisti[sm=smiley1.gif] Ajsi, a veš, da sem te dni mislila nate. Zaradi poročil. Mah, pa ne bom tule ... evo, ena sama diskretnost me je[sm=jezicek.gif]. Sta z Mjem zdrava? Lučkec, helou. Lupčka Svetilniku in Neži[sm=smiley4.gif] Goldy, super luštno vaju je bilo videt. In JUPI za srčka! Pa hvala za eno grown-up kosilce[sm=jezicek.gif] Semper in Se*, čvekice so najbolj cortl[sm=9nebesa.gif] Kimsy, srečno z vrtcem. Se mi pa zdi, da je kar nekaj mamic poročalo, kako da so se otroci brez problema ujeli, tudi če so šli kmalu po uvajanju na npr. dopust ipd. Lanči, kje ste naročili avtosedež? Se vam obnese? Se bomo počasi tudi mi morali tozdevno aktivirat...
|
|
|
|