ronja -> RE: robotski sesalnik (9.1.2011 23:11:00)
|
Mi imamo tega cenejšega, ki je bil pred novim letom povsod nekaj znižan na 399 in ne rabimo več. Delajo enako dobro, fora je samo v teh svetilnikih itd... Mi imamo malo stanovanje, tako da lahko celega lepo spuca, ali pa zapremo kako sobo, pa potem kadar gremo od doma, damo enkrat eno sobo, drugič drugo... kati, pri nas tudi lubi najprej ni bil tako navdušen, zdaj ga ima pa zelo rad. Najprej se mu je zdel malo drag (kar res je) in ni vedel, če se splača. Pa ker je po tleh v gl. on čistil, je bilo to sploh še težje, ker mu nisem mogla rečt: čuj, ne pucaš dovolj. Meni se pa tudi ni dalo pucat, pa oba sva bila že crknjena od vsega možnega (ja, vem, zdaj bojo vse delovne kmetice čisto paf, kako si lahko crknjen od gospodinjstva v malem stanovanju v bloku... Ja, pač nekateri smo smotani, nismo navajeni cele dneve gospodinjit in se nam to tudi ne da - po domače povedano smo lenobe in rajši pišemo blog, se učimo kakih novih stvari, delamo kake bedarije z malimi, gremo na izlet... Taki pač smo.) Potem sem mozgala pa mozgala, kako hudiča naredit, da bova mela več časa (oba), pa da bo vseeno vsaj približno čisto... Gospodinjske pomočnice si ne moremo privoščit, babic res nočemo še z našim gospodinjstvom obremenjevat, majo svojega in sploh se mi to ne zdi fer, tamalidve še nič ne pomagata, samo obratno - smetita... In sem ugotovila, da so tile stroji zakon (imamo pralni, sušilni, pomivalni in zdaj še seslani). In ker sem si ga tako želela (že eno leto tako fejst, odkar je bil enkrat predlani pri sosedu znižan na 399, pred tem so bile to samo sanje - ker to sem si želela že ko sem bila mala, pa so se mi vsi smejali, da tega ne bojo nikoli iznašli - I'm glad they were wrong;)) in sem ga tudi dobila za dedka mraza, samo da ga je že prej tu odložil, hehe. No, danes so se moji lasje (cca pol metra vsak) zapletli v krtače in sva ga malo reševala, ampak razen tega še nismo imeli težav z njim. Daš ga lahko tudi na klopco in jo posesa in ne pade dol (kar je sploh super, ker najini mali nimata ravno vzornih navad pri jedi;). pri nas doma je zdaj res bolj čisto in meni je to fajn, ker sem astmatik in mi preveč prahu ravno ne sede. Zdaj umakneš tisto škatlo pod mizo, pa on vse zadaj po vogalih spuca, prej se tja nihče od naju ni prav rad (beri: prav pogosto) spravil in je bilo temu primerno svinjsko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Aja, zdaj me pa lubi zafrkava, da zdaj ga pa ne rabim več, ko mam Robija, ker je pač prej samo on po tleh pomival, zdaj pa v gl. vse Robi naredi.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] No, jaz mu povem, da mam Robija zato, da je on (lubi) takrat fraj, hehe.
|
|
|
|