Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za pediatrično?! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

nikitta -> Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za pediatrično?! (8.8.2005 22:56:30)

Hvala Bogu, da ne berem več o vislicah in linčanju!

Pravzaprav sem bila presenečena, da se je nekdo celo dotaknil davkoplačevalcev...in te poste sem na glas brala, prijateljici, ki je imela eno vprašanje za tisto, ki jo je to " motilo", in sicer: Če ona tolk velik plača davkov, da bi jo to skrbelo:)-:)-:)-

Seven* -> Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za pediatrično?! (8.8.2005 23:07:57)

Frutka. Bravo! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Anonimen -> Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za pediatrično?! (8.8.2005 23:54:03)

Jaz osebno Tomaža Humarja ne razumem, kaj ga sili v takšna dejanja, vendar njegova dejanja toleriram in jih občudujem, avtomatsko s tem pa tudi podpiram, kajti brez takih pionirjev, kakor je on, ne bi človeštvo ničesar doseglo. Ni bistveno, ali sploh potrebujemo take podvige in rekorde ali ne, bistveno je, da obstaja nekdo, ki si upa in ki naredi vse, kar je v njegovih močeh, za to, da dokaže, da je to mogoče.
Jaz pa ne upam - jaz sem prepričana, da se bo vse dobro izteklo in da bo Tomaž Humar še v tej "rundi" dokončal, kar si je zadal. In lahko mu samo zaploskam.

nikitta -> Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za pediatrično?! (9.8.2005 0:06:54)

ja, lahko mu zaploskamo za že doseženo in naprej:bravo:

Maček Muri -> Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za pediatrično?! (9.8.2005 8:19:22)

Frutka:bravo::bravo::bravo:

pika74 -> Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za pediatrično?! (9.8.2005 8:21:42)

frutka dobr si napisala :bravo::bravo::bravo:

SANDY -> Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za pediatrično?! (9.8.2005 8:53:13)

Ja tisti k nimamo kakšne obsesije so kake stvari, ne bomo nikol zastopli, kaj ljudi vleče v extremne stvari..mogoče adrenalin. Pri Blažu vem da je tako - adrenalin in želja pomagati ljudem. S tem se človek sprijazni, ker če bi takemu človeku to prepovedal, ne verjamem, da bi bla dolg časa skupaj!
Tako to je!

:sloncek:

niki5 -> Opet Humar kaj pravte - zbiranje denarja za pediatrično?! (9.8.2005 9:59:14)

Ob nekaterih odgovorih me kar stisne.

Take strasti in cilja sama nikoli nisem imela, vem pa kako je ko si v steni in kakšni občutki te navdajajo. Kako dobro se počutiš, eno si z naravo, s steno. Sam. Misli se ti umirijo. Zame je bilo to čiščenje, meditacija. Moji najlepši spomini so na tisto obdobje.

Bravo frutka, lepo se napisala :bravo:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]