striženje las-pripomoček (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


mala zirafa -> striženje las-pripomoček (9.1.2011 9:28:41)

Ali je kdo že kdaj slišal za tole reč?http://www.creaclip.com/
Zel rada bi jo imela, pa me zanima če jo prodajajo v avstriji ali italiji?
Lahko bi prišparali marsikateri evro.




Freya88 -> RE: striženje las-pripomoček (9.1.2011 10:01:59)

Mogoce bi kaj prisparala... ampak js grem se vedno rada k frizerju, zato da se tam prepustim.. da mi malce zmasira lasisce... mal pocvekamo... in to je to:)
glede na to, da se ne barvam pa itak ne zapravim veliko... zato meni osebno kaj takega vsekakor ne bi blo vsec..! Mi pa ni jasno, kaj to se lahko sam sebe tudi strizes?? Dvomim...




Spark -> RE: striženje las-pripomoček (9.1.2011 10:25:52)

Meni se zdi to zanimivo za striženje otrok. Da jih lahko vsaj spredaj lepo naravnost postrižem. Sem videla da imajo na e-bayu.




Frodo Bisagin -> RE: striženje las-pripomoček (9.1.2011 11:51:14)

IZVIRNO SPOROČILO: Spark

Meni se zdi to zanimivo za striženje otrok. Da jih lahko vsaj spredaj lepo naravnost postrižem. Sem videla da imajo na e-bayu.


Zadevscina se mi zdi neuporabna in stran mrzen denar. Podobna je klipsni za vrecke zapirat iz ikee, pa pakiranje ta velikih je okoli 1,5 eur..... 
In ce bi to ikeino za vrecke uporabil enako kot v tej iz reklame moras paziti, da so ta pravi lasje vmes, da so dobro pocesani in vsi enako "zategnjeni", da stoji klipsna naravnost.... skratka, skoda denarja...




mala zirafa -> RE: striženje las-pripomoček (9.1.2011 14:38:56)

Ne gre se toliko za denar kot to da se oraš pri vsakem frizerju naročit in it točno takrat ko imačas.Medtem kot s tole klipsno strižeš kadar hočeš doma.Mimogrede nisem tip ki uživam pri frizerjih.




benika -> RE: striženje las-pripomoček (9.1.2011 14:58:56)

Tud brez klipsne lahko lase strižeš kadarkoli. Samo glavnik je treba v roke vzet.




Anonimen -> RE: striženje las-pripomoček (9.1.2011 15:26:57)

Ali je kdo že kdaj slišal za tole reč?http://www.creaclip.com/


Nisem...verjetno veliko zamujam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




jajula -> RE: striženje las-pripomoček (10.1.2011 12:16:31)

to se mi zdi samo za otroka, ne pa da bi sama sebe ali mojga strigla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]pa če opazuješ frizerja tud on ne striže naravnost, pa imam čist "na glih" frizuro. tko da za tamale, ki nočejo ali pa je škoda denarja, pa mogoče res.

ps. bom pa res sprobala klipsno od ikee[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




pikica* -> RE: striženje las-pripomoček (10.1.2011 12:58:40)

Meni se zdi dokaj neuporabna zadeva. Sploh ne razumem zakaj bi človek rabil tole klipsno. Samo dovolj gost glavnik rabiš pa je učinek isti.  Al pa klipsno za vrečke zapirat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. 




Frodo Bisagin -> RE: striženje las-pripomoček (10.1.2011 21:14:42)

IZVIRNO SPOROČILO: jajula

to se mi zdi samo za otroka, ne pa da bi sama sebe ali mojga strigla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] pa če opazuješ frizerja tud on ne striže naravnost, pa imam čist "na glih" frizuro. tko da za tamale, ki nočejo ali pa je škoda denarja, pa mogoče res.

ps. bom pa res sprobala klipsno od ikee[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]


Porocaj kako je slo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Freya88 -> RE: striženje las-pripomoček (11.1.2011 9:31:13)

IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Meni se zdi dokaj neuporabna zadeva. Sploh ne razumem zakaj bi človek rabil tole klipsno. Samo dovolj gost glavnik rabiš pa je učinek isti.  Al pa klipsno za vrečke zapirat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . 


Js namest te klipsne uporabim pac prst... pa je ravno tako kot pri frizerju...




Stran: [1]