Nujnaaaa pooomočččč (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

laky -> Nujnaaaa pooomočččč (8.8.2005 19:38:12)

Pozdravljene vse,

trenutno sem cela prav panična. Moj G je na dopustu, prav tako tudi osebna zdravnica. Edina rešitev ste mi vi.
Včeraj se mi je pojavil čisto majhen madež - izcedek temno rumene oz. nekako rjavkaste barve:zmeden::zmeden:.To je bilo dopoldan. Cela sem panična in v strahu, da je z mojim:duda:kaj narobe. Sem namreč v 8.tednu nosečnosti. Drugače sem o.k.
Danes pa se mi je to ponovilo ravnokar. Ali je to normalno, ali se je kateri zgodilo enako. Mogoče je zato, ker bi morala sedaj imeti M, če ne bi bila noseča.

Čimprej mi odgovorite, ker že prav norim od strahu.:zmeden2::zmeden2:

Hvala.

Anonimen -> Nujnaaaa pooomočččč (8.8.2005 19:55:43)

Verjetno ni nič hudega, če pa te zelo skrbi, pokliči magari v porodnišnico, saj je tam cel kup izkušenih babic in ginekologov, da ti bodo svetovali.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Magi* -> Nujnaaaa pooomočččč (8.8.2005 19:57:30)

kot prvo se pomiri. s paniko ne boš dosegla nič, lahko kvečjemu škoduješ sebi in pikici. globoko vdihni in se zberi.

to se sicer precej pogosto dogaja. lahko, da ni ali ne bo nič narobe, lahko pa je tudi kaj narobe. najbolje bo, da se greš pokazat na urgenco, če si tako v skrbeh. jaz sem krvavela kasneje, v 14 tednu in pri meni se je srečno končalo.

če si v skrbeh, pokliči na urgenco in ti bodo že oni svetovali.

žlička -> Nujnaaaa pooomočččč (8.8.2005 20:36:13)

meni se je dva meseca zapored pojavilo malo rjavega izcedka, v času, ko naj bi imela M, ko sem prvič klicala G mi je sestra rekla naj počivam in mirujem(ležim!!), drugiča pa sem šla na pregled, samo tega izcedka je bilo res minimalno,

držim pesti, da bo vse OK, je pa to res živčna situacija, ne moreš da ne pomisliš na najslabše, a držim pesti, da bo vse dobro:rozica::rozica::rozica:

anajmad -> Nujnaaaa pooomočččč (8.8.2005 20:36:35)

Glej,meni se vsake toliko časa pocedi kej ven.Sam to je čist normalen.Sam ne zganjat panike,dokler ni sveža kri in krči.
en lp:morje:D.

ajis -> Nujnaaaa pooomočččč (8.8.2005 21:37:21)

Živ, na urgencI te ne bo noben dam poslal, če prideš in poveš tvojo skrb, ti se boš pa lahko prepričala. Tebi podobnih primerov je vsakdan veliko,tud sama sem bila eden izmed njih. sREČNO!
LP

bena -> Nujnaaaa pooomočččč (9.8.2005 8:00:37)

Jaz imam že vseskozi (sedaj sem v 29. tednu) izcedek močno rumene barve, ki se z vsakim mesecem še veča. Menda je to v nosečnosti pogost pojav. Pogostokrat, ko dlje časa sedim oziroma se zjutraj vstanem, prav čutim, kako teče. Mislim, da tudi pri tebi ni razloga za paniko, dokler izcedek res ni rjave barve oziroma se ne pojavi kri. Za vsak primer, da se pomiriš in prepričaš, pa ti priporočam, da se oglasiš v ginekološki ambulanti najbližje porodnišnici ali pri ginekologu, ki nadomešča tvojega v času dopusta, saj vendarle mora imeti nadomestilo za nujne primere.

Stran: [1]