mamamajča -> RE: Slavne Uggice (8.1.2011 10:26:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: gaya24 Zaradi uggic ovc ne rabijo ubit, medtem ko za ene usnjene škornje govedo morejo. Če se že gremo green peac-ovce, pol itak ne bi smeli kupit nič....Glede na to, da 5 let stari otroci šivajo superge nike, adidas, oblačila h&m itd.,...in izdelujejo pohištvo npr. nam vsem znane Ikeje.... Meni gre na bruhanje, ko pomislim na vse to ampak tega se ne da spremenit. Ki jih vsi nosimo!!!! Brez premisleka. Zgražamo se samo nad usnjem. Niti ne vem, zakaj je tako. Ampak tistih otrok, ki vstajajo ob 4. zjutraj, da se lahko odpravijo na delo, in so stari 7 let!!!!!!, nikjer ne pokaže. Med tem, ko pa so posnetki z odiranjem živali vsepovsod. Tako pač je. Ne ti, ne jaz ne bova ničesar spremenili, pa če cel forum popišemo za to. To, da se borijo ali borimo proti pobijanju živali zaradi tekstilnih izdelkov, se mi zdi edino prav. Da jih ne kupujemo, tudi. ampak mi ravzaprav sploh ne vemo, kaj kupujemo. Recimo v h&m in kick nas zahaja velika večina, verjetno v prvi vrsti zaradi cen, vemo pa itak ne, od kod prihaja roba in na kak način. Saj ne vem, kaj hočem napisat. Če bi se hoteli dejansko borit proti vsemu temu, bi najbrž morali naokrog hoditi goli...
|
|
|
|