![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj ste začele vašim dojenčkom za kuho u... 7.1.2011 17:53:53
|
|
|
|
natasarobi
|
Jaz ga še nisem ker je star šele 5,5m. Je bila pa ravno patronažna danes pri meni in je rekla, da z 8m.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste začele vašim dojenčkom za kuho u... 7.1.2011 17:56:16
|
|
|
|
ledenaa
|
Pri prvemu otroku pri 6 mesecih,pri drugemu po 1 letu,pri tretjemu bomo videli
|
|
|
|
RE: Kdaj ste začele vašim dojenčkom za kuho u... 7.1.2011 18:01:26
|
|
|
|
nusi
|
meni je patronažna rekla, da so smernice po 1 letu, ona priporoča mešanega z vodo po 9 mesecu (a pitje, pomoje enako za kuho)
|
|
|
|
RE: Kdaj ste začele vašim dojenčkom za kuho u... 7.1.2011 19:30:59
|
|
|
|
nynna
|
Jaz dajem v pire od 7 meseca. Čokolinota pa še nisem naredila.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste začele vašim dojenčkom za kuho u... 7.1.2011 19:44:13
|
|
|
|
divans1
|
Mi smo stari 8 mesecev, pa ga tudi še nisem začela uporabljati, v pire dam pa raje kislo smetano, mlečne kašice pa še kupujem, ki jih mešam z vodo.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste začele vašim dojenčkom za kuho u... 7.1.2011 21:13:59
|
|
|
|
Najki
|
Po enem letu, ker je bil alergicen na mleko, pa je do enega leta prerastel. A svetujejo po enem letu samo mleko ali tudi druge mlecne izdelke?
|
|
RE: Kdaj ste začele vašim dojenčkom za kuho u... 7.1.2011 21:24:23
|
|
|
|
divans1
|
Samo mleko, mlečne izdelke lahko prej.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste začele vašim dojenčkom za kuho u... 7.1.2011 21:46:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Mlečne izdelke pri 7ih mesecih, mleko pri 1 letu.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste začele vašim dojenčkom za kuho u... 8.1.2011 8:32:23
|
|
|
|
nincy29
|
od 5 meseca naprej mu dajem,zdaj je star 8 in nimamo prav nobenih problemov.sem pa postopoma začela dajat če bi slučajno imel kakšno reakcije,vsaki dan malo več.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste začele vašim dojenčkom za kuho u... 8.1.2011 8:35:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncnica 3 Mamice, zanima me, kdaj ste začele svojim dojenčkom za kuho uporablajti kravje mleko? cca pri 10-11 mesecih...ostale mlečne jedi pa pri 6-7
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.