elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Eh podjetnica, pa napišeš točno tisto, kar sem jaz hotla. joj noooo No, se strinjam. Pupe, a ne vidite, da vas malo heca? Zakaj mislite, da ma nick ledena? Ker je ledena. Ker brez olepšavanja napiše točno tak kot je. Se boste še kaj naučile od nje... no to me lih ne skrbi.... se ji pač da skozi drezat v nekoga- hotela sem samo povedat da mi ni všeč da se tema kjer nekdo išče podporo in uteho ter nesvete sprevrže v besedni ravs dveh vročekrvnic No pa povej, kam pride človek kateri čaka in išče od drugih samo uteho, objemanje, jokanje.... zdrav čustven človek rabi uteho in tolažbo, ampak tudi nekoga ki udari po mizi, ga postavi na realna tla, ravno takega, ki te zbudi od tega objemanja. In vedno sta dve plati zgodbe, tu pa se napiše le ena in ta je res kruta, žalostna, ta ženska je najbolj uboga..... Če ti nekdo da kontra nasvet, grajo.... je vredno razmislit in NE nazaj obregnit, da nimaš pravice stopiti in smetiti temo. Četudi je ta oseba mimo vsekala. Kontra mnenje ali napačno mnenje ni smetenje, lahko pa oseba strezni, saj sama ki pozna zgodbo najde not kanček resnice- drugo stran medalje. Ni nujno da se vse sveti, da bo svet lepši In še to, ni nujno, da j evsako smetenje slabo, lahko prinese nekaj iskrice, člahko prinese nekaj resnice, lahko prinese kak nasmeh, zbristritev misli, odvrnitev od samopomilovanja..... Glede ledene, jaz sem se že spravla z njo na "nizek nivo", mi je tudi že dvignila pritisk, pa še vedno vidim v večini njenih odgovorih pameten nasvet, mnogo bolj kot tistih 20 odgovorov z jokajočimi, ploskajočimi.... smeškoti. Tudi znašla sem se v situaciji, ko sem dobila 30-50 odgovorov s podporo, pikapolonicami, objemi..... seveda ti da moči, te drži na nogah in res se ti zdi, da samo to rabiš, ampak že jutri tega več ni. Tisti en realen odgovor, ki sme ga dobila in se mi je med objemi zdel krut, neprimeren, pa mi je ravno jutri pomagal. Vsega po malem, predvsme pa debelo kožo vse lepo in prav... ampak nisi dojela kaj želim povedat moti me da se nekdo skrega na temi kjer padajo nasveti kako rešiti nastalo situacijo - ker se ena ne strinja z nasvetom oz. komentarjem predhodnika in tako skrene z teme pogovora, saj se na temi samo še dve pričkata katera ima bolj prav in tema zgubi smisel! (PRIMER:ker se potem namesto o hruškah debatira o pometanju)
< Sporočilo je popravil elevitka -- 7.1.2011 17:36:21 >