digi -> JOOOOJ!!!!! Pa to ni res!!!! (8.8.2005 18:00:51)
|
NO.... kot veste sem prišla ravno iz morja in vsa razočarana dobila drugi dan na obisk :hudicek:. No tko je... V četrtek se je začelo.... samo full grd ugaben kašast rjav izcedek. No sem vedela kolk je ura. Potem v petek sem imela takšne krče in bolečine kot že dolgo ne, menda sem imela zadnjič take krče pred kakšnimi štirimi leti.... kar :((:(( sem od bolečin. V glavnem in ko se mi je to dogajalo sem imela tudi menzes recimo da močen, pač tak kot treba, sedaj pa nič. Samo enkrat sem imela "poln" srednji tampon- ponavadi mi super ni zadost. Drugače pa imam samo ta grd ugaben temno rjav izcedek.... No akj mislite. Sedaj imam ta izcedek torej- sobota, nedelja in danes skoraj čist nič več- drugače a imam menzes kakih 7 dni, "močnega pa ziher kakšne 3 dni. Sedaj pa nič, samo takšni krči, da sem tabletke papala kot za stavo..... :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:Kaj je to? Pa ne mi rečt, da sem mogoč noseča, ker si sploh ne upam na to pomislit, ker bi lahko bila potem prreveč razočarana.... To ziher ni to, saj tudi nimam kakih drugih znakov. Morda sem se prehladila? Samo zakaj imam krvavitve takšne- no če temu lahko rečemo krvavitve?! Eh, s..... Dajte ženske s podobnimi izkušnjami- kaj ste ve imele?! :zmeden:
|
|
|
|