JOOOOJ!!!!! Pa to ni res!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

digi -> JOOOOJ!!!!! Pa to ni res!!!! (8.8.2005 18:00:51)

NO.... kot veste sem prišla ravno iz morja in vsa razočarana dobila drugi dan na obisk :hudicek:. No tko je... V četrtek se je začelo.... samo full grd ugaben kašast rjav izcedek. No sem vedela kolk je ura. Potem v petek sem imela takšne krče in bolečine kot že dolgo ne, menda sem imela zadnjič take krče pred kakšnimi štirimi leti.... kar :((:(( sem od bolečin. V glavnem in ko se mi je to dogajalo sem imela tudi menzes recimo da močen, pač tak kot treba, sedaj pa nič. Samo enkrat sem imela "poln" srednji tampon- ponavadi mi super ni zadost. Drugače pa imam samo ta grd ugaben temno rjav izcedek.... No akj mislite. Sedaj imam ta izcedek torej- sobota, nedelja in danes skoraj čist nič več- drugače a imam menzes kakih 7 dni, "močnega pa ziher kakšne 3 dni. Sedaj pa nič, samo takšni krči, da sem tabletke papala kot za stavo..... :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:Kaj je to? Pa ne mi rečt, da sem mogoč noseča, ker si sploh ne upam na to pomislit, ker bi lahko bila potem prreveč razočarana.... To ziher ni to, saj tudi nimam kakih drugih znakov. Morda sem se prehladila? Samo zakaj imam krvavitve takšne- no če temu lahko rečemo krvavitve?! Eh, s.....

Dajte ženske s podobnimi izkušnjami- kaj ste ve imele?! :zmeden:

GoYa -> JOOOOJ!!!!! Pa to ni res!!!! (8.8.2005 18:04:43)

psiha lahko tudi naredi svoje
pa morje lahko tudi mal zmeša štrene
lahko pa si se kaj prehladila, če si bila dosti v mokrih kopalkah

baguSka -> JOOOOJ!!!!! Pa to ni res!!!! (8.8.2005 18:25:52)

evo iz prve roke:

točno isto in ne pdb izkušnjo sm mela jst prejšnji oz. zadnji ciklus in sm misnla da sm noseča (no M še dons od takrat nism dobila, ampak testi so negativni), bla sm pr G in je bla prevelka gužva da bi ga čakala, sm se pa mau pozanimala okol in mi je večina punca rekla da se ponavad to dogaja pri prehlajenih oz. vnetih jajčnih ali maternici :zmeden:

jst sm tud zlo velik lulat hodila

daji si tople obkladke, ne pustit da te zebe, noge na topl 8)

digi -> JOOOOJ!!!!! Pa to ni res!!!! (8.8.2005 18:30:34)

Jaz tud mislim, da je kak prehlad, samo lulat pa hodim normalno.... To je živo sranje. saj ne moreš verjet. Namesto, da te :hudicek: ne bi bilo, pa še me zraven zabava..... baguSka javi rzaplet, pa če boš kaj novega izvedela.

baguSka -> JOOOOJ!!!!! Pa to ni res!!!! (8.8.2005 18:44:11)

ja glih te dni je ne čakam - u bistvu že od petka, ampak si dam par dni fore in ker grem u četrtek na dopust, se zna zgodit da glih takrt packa pride :grrr:

Marina_ -> JOOOOJ!!!!! Pa to ni res!!!! (8.8.2005 18:51:41)

Veš baguska pri meni je bilo enako.Ko sva šla na dopust bi morala prit pa je ni bilo.Želim ti da je ti tudi neboš videla.

digi -> JOOOOJ!!!!! Pa to ni res!!!! (8.8.2005 18:56:59)

Ja, jaz ti tudi želim, da so se ti vsi testi izneverili:)

digi -> JOOOOJ!!!!! Pa to ni res!!!! (8.8.2005 18:56:59)

Ja, jaz ti tudi želim, da so se ti vsi testi izneverili:)

baguSka -> JOOOOJ!!!!! Pa to ni res!!!! (8.8.2005 19:01:21)

ja frizerka sam verjetn ti niti nobenga pms-ja nisi mela - mene pa že vse tišči :grrr:

Marina_ -> JOOOOJ!!!!! Pa to ni res!!!! (8.8.2005 19:08:54)

Baguska jaz imam še zdaj PMS-je:((Ko je tisti čas me šravfa tako da me je takrat tudi.Pa ene parkrat sem bruhala(vgnezdidev)drugače pa nisem imela nič znakov veš.Pa saj že vrabčki čivkajo da smo ženske različne ne;)

digi -> JOOOOJ!!!!! Pa to ni res!!!! (8.8.2005 19:10:41)

saj bomo videli kaj bo.... če bo se tko nadaljevalo. bom jz šla k G, da ne bo res kakšno prehudo vnetje, baguSka pa v porodnišnico:)-:)-:)-:)-:)-

Marina_ -> JOOOOJ!!!!! Pa to ni res!!!! (8.8.2005 19:16:25)

Digi jaz ti želim da si :nosecka: in da boš kmalu zibala.
Tolažba:ko smo bili mi na morju me je kolegica skozi opozarjala da :hudicek: ni zaradi klime(rekla je namreč da se njej vedno prestavi na morju zaradi klime in zato ker je veliko v vodi) in da sem bruhala zaradi živcev.Pa sem se nekako sprijaznila s tem.Dva dni predno smo šli domov pa je njo :hudicek: obiskal:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

digi -> JOOOOJ!!!!! Pa to ni res!!!! (8.8.2005 19:28:49)

Eh, jaz ne verjamem da sem :nosecka:, ne upam si.... Saj bomo videli ali ne?!

Marina_ -> JOOOOJ!!!!! Pa to ni res!!!! (8.8.2005 19:29:34)

Ja in vedi da smo s tabo v bsakem primeru:bravo::rozica:

Gea1 -> JOOOOJ!!!!! Pa to ni res!!!! (9.8.2005 11:44:28)

Pri meni je bilo natančno tako, pa sem bila :nosecka:. So testerji pokazal :modri:. Ampak je potem šlo naprej. :((
Ti kar test naredi, pa boš zagotovo vedela.

melodija -> JOOOOJ!!!!! Pa to ni res!!!! (9.8.2005 16:01:23)

Sem bila pri G, pa je odkrila cistico na jajčniku, že predreno.Dobila sem tabletke (nekaj na D, nimam jih tu) in v parih dneh bi naj dobila menstruacijo.

Hm, vsaj vem, kaj je bilo narobe:)
Lep dan vsem!
Melodija

digi -> JOOOOJ!!!!! Pa to ni res!!!! (9.8.2005 17:01:55)

Hm.... pa ni vedno vse rožnato kaj? Škoda melodija.... Jaz bi ti prav privoščila enga :duda:. Jaz ne vem.... bom sedaj počakala, da se neha ta kao M in potem bomo videli dalje.... Upam, da se vse kmalu normalizira in da bom že naslednji mesec vesela :nosecka:. He he he

Stran: [1]