|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jao jao tunis airline
8.8.2005 18:54:41   
baguSka
aja :zmeden2: ooo fuj

zakaj te je že blo strah :zmeden2:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   jao jao tunis airline
8.8.2005 18:55:26   
baguSka
meta bom od tvoje tamale sliko sprintava pa jo bom sabo nesva :love:

da ne bo pomote od kere tamale :ups::ups:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   jao jao tunis airline
8.8.2005 18:57:10   
kofetek2010
zakaj? kr je avijon zgledal predpotopno :)-

sem najprej mislila, da me bodo čakale lesene klopi :)-

pa hrana tud ni bla bogve kaj :ups:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   jao jao tunis airline
8.8.2005 18:59:48   
baguSka
ojoj pomožnosti še tak da je hostesa mogla vrata držat da niso odprla :zmeden:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   jao jao tunis airline
8.8.2005 19:12:49   
Petra P.
šment. mi gremo tudi z njimi....

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   jao jao tunis airline
8.8.2005 20:03:05   
Anonimen
Jaz nisem nič rekla, da Apaurin ne deluje, samo name ne. Na nekater pa. Ampak, saj boš preživela, še (skoraj) vsak je.:)-

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   jao jao tunis airline
8.8.2005 20:15:43   
Anonimen
Tale nesreča nima nobene veze z letalsko družbo ampak s tipom letala. To letalo je letalo za okoli 40 potnikov, dvomotorno in znano kot nekvalitetno letalo. V Italiji sta pred leti že dve padli dol, krivda vedno na pilotovi strani. Upravljanje je precej zahtevno - če odpove en motor je postopek, kako preiti na zagon samo drugega, tehnično precej zapleten. Če pilot ni natančen, mu ta drugi motor odpove. To se je zgodilo tudi v tem primeru.
Ta velika letala tunis airlines so večinoma boingi torej boljša letala. Z njimi sem že letela in izkušnja je bila pozitivna.
Pred leti sem letela celo s fash airlines, verjetno kar s tistim letalom, ki je lani padlo dol v sharmu - družba je imela samo dve letali. Spomnim se, kako je vse klenkalo in pristanka letala. Pilot je po zvočniku rekel: "Hvala bogu, pristali smo!".

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   jao jao tunis airline
8.8.2005 20:36:21   
Anonimen
SREČNO POT!!!!Živce vrzi za plot,pa poglej takoj kakšen frajer bo pilot.:)-

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   jao jao tunis airline
8.8.2005 20:43:10   
max
O to pa da ti živčki delajo 100 na uro ti pa čist verjamem. Sam poglej naju tudi mi2 sva letela z tinisairom pa sva še vedno tle. nč se bat vse bo ok:):)

no pa lp nataša

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   jao jao tunis airline
8.8.2005 20:43:10   
max
O to pa da ti živčki delajo 100 na uro ti pa čist verjamem. Sam poglej naju tudi mi2 sva letela z tinisairom pa sva še vedno tle. nč se bat vse bo ok:):)

no pa lp nataša

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   jao jao tunis airline
9.8.2005 10:11:06   
Maček Muri
Pa saj Adriin je tud padel na Korziki pred dvajetimi leti, pa veselo letimo z njo. Ne moreš posploševati.
A z avom se voziš??? Koliko nesreč se zgodi vsak dan.
Ti se rajši veseli dopust, kot da travmiraš zaradi aviona. Saj si velika punca;)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?