jao jao tunis airline (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

baguSka -> jao jao tunis airline (8.8.2005 18:54:41)

aja :zmeden2: ooo fuj

zakaj te je že blo strah :zmeden2:

baguSka -> jao jao tunis airline (8.8.2005 18:55:26)

meta bom od tvoje tamale sliko sprintava pa jo bom sabo nesva :love:

da ne bo pomote od kere tamale :ups::ups:

kofetek2010 -> jao jao tunis airline (8.8.2005 18:57:10)

zakaj? kr je avijon zgledal predpotopno :)-

sem najprej mislila, da me bodo čakale lesene klopi :)-

pa hrana tud ni bla bogve kaj :ups:

baguSka -> jao jao tunis airline (8.8.2005 18:59:48)

ojoj pomožnosti še tak da je hostesa mogla vrata držat da niso odprla :zmeden:

Petra P. -> jao jao tunis airline (8.8.2005 19:12:49)

šment. mi gremo tudi z njimi....

Anonimen -> jao jao tunis airline (8.8.2005 20:03:05)

Jaz nisem nič rekla, da Apaurin ne deluje, samo name ne. Na nekater pa. Ampak, saj boš preživela, še (skoraj) vsak je.:)-

Anonimen -> jao jao tunis airline (8.8.2005 20:15:43)

Tale nesreča nima nobene veze z letalsko družbo ampak s tipom letala. To letalo je letalo za okoli 40 potnikov, dvomotorno in znano kot nekvalitetno letalo. V Italiji sta pred leti že dve padli dol, krivda vedno na pilotovi strani. Upravljanje je precej zahtevno - če odpove en motor je postopek, kako preiti na zagon samo drugega, tehnično precej zapleten. Če pilot ni natančen, mu ta drugi motor odpove. To se je zgodilo tudi v tem primeru.
Ta velika letala tunis airlines so večinoma boingi torej boljša letala. Z njimi sem že letela in izkušnja je bila pozitivna.
Pred leti sem letela celo s fash airlines, verjetno kar s tistim letalom, ki je lani padlo dol v sharmu - družba je imela samo dve letali. Spomnim se, kako je vse klenkalo in pristanka letala. Pilot je po zvočniku rekel: "Hvala bogu, pristali smo!".

Anonimen -> jao jao tunis airline (8.8.2005 20:36:21)

SREČNO POT!!!!Živce vrzi za plot,pa poglej takoj kakšen frajer bo pilot.:)-

max -> jao jao tunis airline (8.8.2005 20:43:10)

O to pa da ti živčki delajo 100 na uro ti pa čist verjamem. Sam poglej naju tudi mi2 sva letela z tinisairom pa sva še vedno tle. nč se bat vse bo ok:):)

no pa lp nataša

max -> jao jao tunis airline (8.8.2005 20:43:10)

O to pa da ti živčki delajo 100 na uro ti pa čist verjamem. Sam poglej naju tudi mi2 sva letela z tinisairom pa sva še vedno tle. nč se bat vse bo ok:):)

no pa lp nataša

Maček Muri -> jao jao tunis airline (9.8.2005 10:11:06)

Pa saj Adriin je tud padel na Korziki pred dvajetimi leti, pa veselo letimo z njo. Ne moreš posploševati.
A z avom se voziš??? Koliko nesreč se zgodi vsak dan.
Ti se rajši veseli dopust, kot da travmiraš zaradi aviona. Saj si velika punca;)

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]