|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jao jao tunis airline
8.8.2005 18:54:41   
baguSka
aja :zmeden2: ooo fuj

zakaj te je že blo strah :zmeden2:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   jao jao tunis airline
8.8.2005 18:55:26   
baguSka
meta bom od tvoje tamale sliko sprintava pa jo bom sabo nesva :love:

da ne bo pomote od kere tamale :ups::ups:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   jao jao tunis airline
8.8.2005 18:57:10   
kofetek2010
zakaj? kr je avijon zgledal predpotopno :)-

sem najprej mislila, da me bodo čakale lesene klopi :)-

pa hrana tud ni bla bogve kaj :ups:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   jao jao tunis airline
8.8.2005 18:59:48   
baguSka
ojoj pomožnosti še tak da je hostesa mogla vrata držat da niso odprla :zmeden:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   jao jao tunis airline
8.8.2005 19:12:49   
Petra P.
šment. mi gremo tudi z njimi....

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   jao jao tunis airline
8.8.2005 20:03:05   
Anonimen
Jaz nisem nič rekla, da Apaurin ne deluje, samo name ne. Na nekater pa. Ampak, saj boš preživela, še (skoraj) vsak je.:)-

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   jao jao tunis airline
8.8.2005 20:15:43   
Anonimen
Tale nesreča nima nobene veze z letalsko družbo ampak s tipom letala. To letalo je letalo za okoli 40 potnikov, dvomotorno in znano kot nekvalitetno letalo. V Italiji sta pred leti že dve padli dol, krivda vedno na pilotovi strani. Upravljanje je precej zahtevno - če odpove en motor je postopek, kako preiti na zagon samo drugega, tehnično precej zapleten. Če pilot ni natančen, mu ta drugi motor odpove. To se je zgodilo tudi v tem primeru.
Ta velika letala tunis airlines so večinoma boingi torej boljša letala. Z njimi sem že letela in izkušnja je bila pozitivna.
Pred leti sem letela celo s fash airlines, verjetno kar s tistim letalom, ki je lani padlo dol v sharmu - družba je imela samo dve letali. Spomnim se, kako je vse klenkalo in pristanka letala. Pilot je po zvočniku rekel: "Hvala bogu, pristali smo!".

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   jao jao tunis airline
8.8.2005 20:36:21   
Anonimen
SREČNO POT!!!!Živce vrzi za plot,pa poglej takoj kakšen frajer bo pilot.:)-

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   jao jao tunis airline
8.8.2005 20:43:10   
max
O to pa da ti živčki delajo 100 na uro ti pa čist verjamem. Sam poglej naju tudi mi2 sva letela z tinisairom pa sva še vedno tle. nč se bat vse bo ok:):)

no pa lp nataša

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   jao jao tunis airline
8.8.2005 20:43:10   
max
O to pa da ti živčki delajo 100 na uro ti pa čist verjamem. Sam poglej naju tudi mi2 sva letela z tinisairom pa sva še vedno tle. nč se bat vse bo ok:):)

no pa lp nataša

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   jao jao tunis airline
9.8.2005 10:11:06   
Maček Muri
Pa saj Adriin je tud padel na Korziki pred dvajetimi leti, pa veselo letimo z njo. Ne moreš posploševati.
A z avom se voziš??? Koliko nesreč se zgodi vsak dan.
Ti se rajši veseli dopust, kot da travmiraš zaradi aviona. Saj si velika punca;)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?