še enkrat, lupinica jane (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


lipikica -> še enkrat, lupinica jane (6.1.2011 22:07:13)

tiste ki uporabljate lupinico jane. povejte, vašotrok lahko sedi v njej' NAŠA NE. JE TAKO SKLJUČENA NOTER PRAV KU SIROTA  in tudi sama noče noter sedet, tako da uporabljamo drugo. stara je 2 meseca




K_a_t_i -> RE: še enkrat, lupinica jane (6.1.2011 22:15:21)

sej v nobeni lupinici dojenčki ne sedijo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




smokyhawk -> RE: še enkrat, lupinica jane (7.1.2011 9:02:03)

saj so skoraj vse lupinice takšne....daj eno brisačko podloži vspodaj in bo bolje....




lipikica -> RE: še enkrat, lupinica jane (7.1.2011 13:27:20)

imam na sposoji od CAM lupinico, je odlična. nima takega naklona hrbta kot jane, tako lepo sedi noter. v jane pa je ful pokončno in zgornji del jo prav stiska navzdol. tudi sama noče  sedet v njej, kar joče. sem podližila spodaj in za hrbtom pa ni nič boljše. občutek imam da glavo tako naprej potiska, da ni lepo v ravni liniji s hrbtom.




benika -> RE: še enkrat, lupinica jane (7.1.2011 19:44:30)

Sori, ampak meni se zdi, da je ti ne znaš namontirat v Jane lupinico.




lipikica -> RE: še enkrat, lupinica jane (7.1.2011 21:59:10)

ja očitno res ne znam. ma sej nimam kaj falit. ma meni se zdi da ima tak velik naklon, da leze otrok že kar našprej z zgornjim delom.




benika -> RE: še enkrat, lupinica jane (8.1.2011 0:48:11)

IZVIRNO SPOROČILO: lipikica

ja očitno res ne znam. ma sej nimam kaj falit. ma meni se zdi da ima tak velik naklon, da leze otrok že kar našprej z zgornjim delom.


Čaki, praviš, da ima previsok naklon in da otrok leze naprej, v prejšnjem postu si pa napisala, da ji hrbet še podlagaš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kako gre zdej to skup?




lipikica -> RE: še enkrat, lupinica jane (8.1.2011 10:08:33)

sej ne znam razložit kako tgleda[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] za hrbet sem ji dala ruto zato da je bil hrbet bolj v liniji z glavo, da se je bolj poravnala, tako da je še hrbet malo bolj naprejm ker je res prav usločena noter. če sama noter protestira potem se ve da neki ne štima. in protewstira če je ruta podložena lai pa tudi če je ni




mamicaaa -> RE: še enkrat, lupinica jane (8.1.2011 14:06:12)

Jaz mam tudi lupinico Jane in sem ful zadovoljna z njo. Tisti naslon za glavo mora bit pri dojenčkih do nekje četrtega meseca v najnižjem položaju- poglej, mogoče imaš preveč dvignjen naslon.
Je pa moja pikica stara osem mesecev in se še vedno ful rada vozi v njej, tudi če gremo kam dalje.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]