Hope2 -> RE: kam na kratek oddih? (13.1.2011 14:33:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: okaidi IZVIRNO SPOROČILO: gaya24 Men je všeč hotel Vivat v moravskih toplicah. Ima svoje bazene in ni v kompleksu term 3000. Nikol ni neke gužve, hrana je super dobra, sobe velike, imajo otroško igralnico. Cenovno je pa tudi ugoden. Ko je bil naš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] star 9m, smo bli tam ampak js nisem komplicirala tistih par dni, sem mu dala normalno za jest kar je hotel oz. je že lahko jedel...juho, krompir, meso...Drugač sem jaz tudi doma pazla in ni jedel enako slano kot mi ampak tistih par dni na dopustu pa nisem komplicirala... Glede bazenov v termah Vivat bi vprašala, ali imajo v pokritem delu bazenov tudi nizke bazenčke za najmlajše? Imajo enega malega, okroglega premera 2 m. Mi smo bili 4 dni, pa je bila gužva in to veliko starejših ljudi. Če sem naročila kaj posebnega, da ni bilo v jedilnem kotu, sem na to zadeva čakala po 10-20 minut- za otroka je to preveč. Ko smo se najedli, so šele prinesli. Za hrano pri otroku tistih par dni pa ne kompliciraj, čisto nič mu n ebo, razen če ima alergije. Za hotel bioterme, lahko povem, da mi je precej bolj všeč kot vivat, tudi otroški bazenček je večji, v glavnem vs epohvale, edino kar me j e zmotilo, na telefonu (simobil) ni bilo signala. Zelo luštne terme in hotel, več prostora, več ležalnikov in malenkost večji bazen kot v vivatu
|
|
|
|