Počutje po AC (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Počutje po AC (6.1.2011 14:51:22)

ZA mano je ac,se pocutim kar vredu,samo imam rahle krce!Kako pa ste se ostale pocutile po posegu''?Ste ga vse dobro prenesle?VSEM noseckam en topel objem

natasarobi -> RE: POCUTJE PO AC (6.1.2011 21:41:05)

Imela manjše krče, ki so isti dan ponehali. kar sem imela bolniške sem počivala in se nisem naprezala - ti toplo priporočam. " dni po odhodu v službo sem imela občutek, da mi odteka plodovnica in sem šla nazaj na pregled. Ni bilo to, ampak vseeno sem imela naslednje 3 tedne bolniško - mirovanje/ležanje, kratki sprehodi do 30 minut. Na koncu je bilo vse ok.

Zaradi posteljice spredaj, so mi šli skozi posteljico, kar drugače pri AC ne delajo.

ribica. -> RE: POCUTJE PO AC (6.1.2011 22:05:35)

jaz sem se počutial vredu, nobenih krčev. sem pa počivala en teden.

matejast -> RE: POCUTJE PO AC (7.1.2011 9:35:52)

Jaz sem sedaj ravno 3 dni po AC in se počutim super. Nisem imela nobenih krčev , niti odtekanja plodovnice, sem pa že cel čas nosečnosti na porodniški, ker sem imela na začetku krvavitve in še vedno imam velik hematom, tako, da res samo počivam in pazim, da nič težkega ne dvigujem. Počivaj in verjemi, da bo vse ok.

teičy -> RE: POCUTJE PO AC (9.1.2011 17:19:06)

hej anonimna!

kaj si mogoče bila v lj na amniocentezi ko nas je bilo 6 skupaj? Če si taprava sva potem bile skupaj. Javi se kaj in uživaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anonimen -> RE: POCUTJE PO AC (9.1.2011 21:33:06)

Res sem bila,ne vem pa ce isti dan,bilo pa nas je res 6,si bila v petek 7.1 pri dr Pusenjaku?LP

Stran: [1]