Sesalec (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Sesalec (8.8.2005 15:28:47)

Ali katera pozna ta novi sesalec H2O, ki ga prodajajo po TV?
Meni se zdi ful zanimiv, tudi cena ni previsoka (30 tisočakov). Najbolj fajn mi je to, da je v njem voda in se prah ne širi nazaj v prostor. Sicer ne sesa z vodo, sesa suho, le prah se v vodi raztopi.

Kaj menite, se mi ga splača kupiti? Ga ima katera doma?

anajmad -> Sesalec (8.8.2005 15:46:39)

Ah ti sesalci:zmeden2:.Moj je pred leti kupil tudi en sesalec,ki so ga prodajali na TV, mislim da se je imenoval Iber 2000.Je bil tipo kot vodni in hkrati parni sesalec,drag kot žafran.Vse v redu in prav.Posesal je,tko kot treba,samo tista priprava in čiščenje:zmeden:groza!!!!
In tako kupimo vsake 4 leta en mičken močan sesalec,najraje jih imam od Rowente in ko crkne,kupim drugega.Pa prav brigajo me pršice in ves ostali prah.
en lp:morje:D.

Anonimen -> Sesalec (8.8.2005 16:04:26)

Ja, pa tale je taki majčken, da ga lahko imaš kar v roki oz. ga imajo oni tam na mizi gor postavljenega.

Najraje bi ga vzela, upam, da mi ne bo potem žal. A saj če kupim kakega navadnega, tudi ne bom dala kaj manj denarja, ne?

sašaš -> Sesalec (8.8.2005 17:31:13)

Jaz sem ga prejšni teden naročila - pa me je že zdaj strah, kakšen bo - saj za 30 čukov res ne more bit ne vem kaj! :zmeden:

Mi je pa všeč, ker je čisto navaden - le namesto tiste vrečke in filtra vodo not naliješ in potem zliješ svinjarijo stran - ne rabim ne vem kakšnih priključkov in krtač!

Lp :muca:

kofetek2010 -> Sesalec (8.8.2005 18:10:26)

meni ena taka velika vodna krava stoji v kotu, kr za parket itak ni, za tistih par kvadratov ploščic na WC-u in v kopalnici se mi pa ne ljubi menjavat nastavkov :(

zato sem si omislila manjšega, lažjega, podolgovatega Hooverja, ki ga je čisto ajnfoh peljat na sprehod :)-

sašaš -> Sesalec (8.8.2005 18:43:53)

Pa saj ta H2O je tud za normalno suho sesanje (samo, nima vrečke ampak gre v vodo) - tako, da je tud za parket ipd. :bravo:

Anonimen -> Sesalec (8.8.2005 20:22:35)

Ponavadi imajo vse take tv prodaje zakonsko določeno formulo "zadovoljni? če ne, vrnemo denar". Tako da ga lahko sprobaš in če ti ne odgovarja, v 15 dneh vrneš nazaj, oni pa ti vrnejo denar.

Anonimen -> Sesalec (8.8.2005 21:35:22)

Sašaš, prosim, takoj mi javi,kakšen je, ko ga dobiš. No, najprej ga sprobaj, potem pa mi povej, če se izplača. Bom počakala do takrat. Kako dolgo pa boš morala ti čakati nanj, so ti kaj rekli?

sašaš -> Sesalec (8.8.2005 22:38:52)

OK! Čez ene 2 tedna se ti javim na privat! ;)

Lp :muca:

Stran: [1]