Kje se dobro je - drugič :) (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


čmrgelj -> Kje se dobro je - drugič :) (5.1.2011 22:11:19)

Ko ste mi že pomagale/i pri odkritju dobrih gostilen na Gorenjskem, vam moram povedati, da sem družbo peljala v Gostišče Ančka in je bilo odlično - hrana super postrežba enkratna nasploh nimam besed vse super.
No za romantično večerjo pa sem si izbrala Peglezn na Bledu, ki pa mi je bil tudi pisan na kožo saj je ves v starinskem stilu, malce bol prefinjeno kot pri Ančki - hrana postertežba za romantiko zganjat prfektna.
Res super ste mi pomagali HVALA
No sedaj vas prosim še bolj kot takrat da mi pomagate odkrit Kras, okoliš Sežane. Gorenjska mi je bila vsaj delno poznana, na primorskem pa sem čisto mrzla.
Kje v okolici Sežane - Štanjela se dobro je, je lepo, svečano in da ne nosi jo na mizo majhnih porcij kot bi nosili samo dekoracijo :), Bila sem že na več slavnostnih večerij - kosilih pa so bile porcije sicer okusne, vendar tako majhne, da se še otrok ne bi najedel, kaj šele odrasel moški.
To se pravi: dobro, v primerni količini, lepo, slavnostno, okolica Sežane - Štanjela?
HVALA




petruska -> RE: Kje se dobro je - drugič :) (6.1.2011 8:22:08)

Ta gostilna sicer ni pri Štanjelu ampak naprej čez mejo v Zgoniku (Sgonico) cca. 10 km od meje in cicer Kmečki turizem Milič (zamejska slovenca). Ambijent krasen, hrana za prehvalit, se pa moraš prej najavit odprta pa je od petka do nedelje. So štirje hodi različnih jedi s pijačo vred pride mislim da cca. 25 € na osebo. Je pa hrana res odlična in pestra.
http://agr.slo.mediatech.it/default.asp?tabella_padre=sezioni&ids=2&tipo=-&pagina=produttore.asp&id=15




Stran: [1]