pejka -> RE: Full dobra zadeva! Poceni potovanja (7.1.2011 19:31:44)
|
Sem jaz tudi mislila, ko mi je moj povedal, da gre spet za eno sleparijo, pa sem potem pregledala vse in ugotovila da ni. Avon, Tuperware ali Oriflame vse poznate in ničesar od tega ni sleparija. Pač deluje na sistemu mrežnega marketinga. Podobno deluje tudi to. Razlika je v tem, da moraš pri zgoraj naštetih prodajati izdelke, tukaj pa tega ni potrebno. Vi samo koristite potovanja za sebe in svojo družino. Da pa se izpišete pa ni problema. Pač nehate plačevati naročnino in te po dveh mesecih sami izbrišejo ( nihče ti ne teži, da plačaj). Če pa ne plačuješ več naročnine ( potem ko si včlanil štiri osebe ni potrebno nikoli več plačevati, samo potuješ) pa pač nehaš potovati in to je to. Se strinjam, da na internetu najdeš marsikakšno ugodno ponudbo, samo priznam, da nimam časa brskati po internetu in iskati ugodnosti. Tukaj pa imaš cenejša potovanja, lahko zaslužiš in potuješ še ceneje. Nikogar v nič ne silim, sem vam samo hotela povedati. Jaz sem enostavno nad tem navdušena, moji prijatelji tudi. Sem vam pa hotela samo povedati naprej, tako kot povem vsakomur, ki ga poznam.
|
|
|
|