Hope2 -> RE: podloženi Crocsi (6.1.2011 18:20:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka Samo eno opozorilo: na originalnih crocsih SE NE DA ODSTRANITI PODLOGE IN JO KASNEJE PRITRDITI NAZAJ! Če jo odstranite, bodo crocsi tudi preveliki, saj se podložene kupuje številko večje. Tudi če odtranjujete podlogo NIKOLI ne snemajte "gumbka" s crocs znakom, saj se ga ne da 2x uporabiti - je kot zakovica, ko ga odstraniš, ga lahko vržeš proč. Nadomestne se pa tudi težko kupi. Jao. Jaz sem original croksom dala dol podlogo. Gre lepo dol, vsaj na starih modelih (unih ta navadnih). Sem zdaj gledala nove modele, ap so malo drugače narejeni, tak da za nove modele ne bom nič trdila Podloga gre čez gumbek lepo dol, ampak prav nič ne poškoduješ, zakovice ne odstranjuješ, ne raztavljaš. Podloga ima luknjico in tam skozi spraviš gumbek. Če ima čevelj pašček, daš tudi gumbek skozi pašček, sicer zelo na tesno, ampak gre, zakovice nič ne raztavljaš. Jaz nisem imela problema ne z moževimi in n ez otroškimi, pa sem že vsaj 3x to naredila. Moževe perem vedno ločeno, ker se prej posušijo in bolj operejo. se pa namučim z dajanjem podloge nazaj, saj je luknjica zelo mala, zakovica pa velika
|
|
|
|