|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pižama
6.1.2011 9:50:38   
majčica1508
Jutri si bom privoščila cel dan v pižami,tudi v službo bom šla v njej,pa na malco in kosilo tudi.....a sem lenauser posted image
končno bom pižamo začela uporabljat

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.1.2011 10:13:04   
*miska.mcc*
jst si moram OBVEZNO 1 kupit. evo, sem se odločila.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.1.2011 10:25:33   
alda
pižamo imam za spat, drgač pa kot je TT napisala trenerka ali pa ene hlače na elastiko, ki sem si jih nabavila med nosečnostjo.
to da bi bili cel dan v pižami vsi pa pri nas ne gre: mož spi v maji in boksercah, tak da bi bilo prav čudno, če bi se tak španciral po hiši, user posted image user posted image
zna pa sine kdaj ob vikendih spodnji del pižame kar do večera imet na sebi in jo šele pred spanjem sleč, ter zamenjat za čisto user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.1.2011 10:28:04   
Špacka

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: madela
Čez teden sicer ne,vendar čez vikende,ko nimam načrtovanih nobenih obiskov ali izhodov iz stanovanja,pa smo vsi radi tud po cel dan v pižamah. Tud kuham v njej,tud jem v njej in vse kar pač počnem tisti dan in se ne oziram na to kaj imam oblečeno,ampak kako se jaz ob tem počutim.
To,da pa sem cel dan v pižami pa ne pomeni,da se zvečer ne umijem in preoblečem v svežo piažamo,ker brez tega pač ne gre. 

točno to. ne vem zakaj eni dogmirajo da pomeni podnevi v pižami bit = ne se skopat, umivat in preoblačit. jaz res ne vidim zakaj bi te tri stvari morale biti nujno povezano z nošnjo pižame čez dan. kdo je to določil - mucek mogoče?

Podpis....samo jaz sem čudna, ponoči nimam pižame, zjutraj si jo pa oblečem in sem celo dopoldne v pižami, samo glede na to, da si jo šele zjutraj oblečem, nisem lenuh al kako?user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.1.2011 10:37:19   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Špacka

Čez teden sicer ne,vendar čez vikende,ko nimam načrtovanih nobenih obiskov ali izhodov iz stanovanja,pa smo vsi radi tud po cel dan v pižamah. Tud kuham v njej,tud jem v njej in vse kar pač počnem tisti dan in se ne oziram na to kaj imam oblečeno,ampak kako se jaz ob tem počutim.
To,da pa sem cel dan v pižami pa ne pomeni,da se zvečer ne umijem in preoblečem v svežo piažamo,ker brez tega pač ne gre. 

točno to. ne vem zakaj eni dogmirajo da pomeni podnevi v pižami bit = ne se skopat, umivat in preoblačit. jaz res ne vidim zakaj bi te tri stvari morale biti nujno povezano z nošnjo pižame čez dan. kdo je to določil - mucek mogoče?

Podpis....samo jaz sem čudna, ponoči nimam pižame, zjutraj si jo pa oblečem in sem celo dopoldne v pižami, samo glede na to, da si jo šele zjutraj oblečem, nisem lenuh al kako?user posted image

Še ena taka. Ponoči nimam pižame, zjutraj pa oblečem hlače, ker so tako mehke, lahke, komot.... nobena trenirka se ne more kosatuser posted image . Imam jo vse dokler kam ne grem ali kdo ne pride na obisk, v njej kuham, pospravljam.... Lena nisem, glede na to, da se umijem, oblečem pižamo ter delamuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 6.1.2011 10:39:25 >

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.1.2011 11:01:40   
noranate
Pri nas nosijo pižamo sam otroci, midva pa sam kaj minimalističnega user posted image . Mi je pa koma, ko moji sosedi rečejo da imajo dan čiščenja oz. nekakšnega notranjega počitka in so ves ljubi dan v pižami. meni je to mal mimo user posted image .
Ko spiš spi, ko pa si oblečen, bodi oblečen, bi rekla moja babi, saj ponoč itak ne rabiš obleke, je dovolj če je kakšna jutranja halja pri rokiuser posted image .

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 31
6.1.2011 11:03:05   
muco

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: Špacka

Še ena taka. Ponoči nimam pižame, zjutraj pa oblečem hlače, ker so tako mehke, lahke, komot.... nobena trenirka se ne more kosatuser posted image . Imam jo vse dokler kam ne grem ali kdo ne pride na obisk, v njej kuham, pospravljam.... Lena nisem, glede na to, da se umijem, oblečem pižamo ter delamuser posted image

Ja strinjam se z vsemi, vsak ima svoje navade , ni kaj , če ima nekdo pižamo za podnevi namest trenirkeuser posted image , naj jo ima user posted image .... nisem mislil teh. Sicer se pa že na faci vidi kateri je pravi pižamaruser posted image .... brezvoljnost, ....

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 32
6.1.2011 11:05:17   
muco

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Pri nas nosijo pižamo sam otroci, midva pa sam kaj minimalističnega user posted image . Mi je pa koma, ko moji sosedi rečejo da imajo dan čiščenja oz. nekakšnega notranjega počitka in so ves ljubi dan v pižami. meni je to mal mimo user posted image .
Ko spiš spi, ko pa si oblečen, bodi oblečen, bi rekla moja babi, saj ponoč itak ne rabiš obleke, je dovolj če je kakšna jutranja halja pri rokiuser posted image .

user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 33
6.1.2011 14:53:15   
skuštrana
Jaz pa sem velikokrat pol dneva v pidžami. Ker zjutraj preden spravim otroke vsakega v svoje obleke, pa v vrtec (ju pelje mož), pa potem še tamalega zrihtam je ura že kar hitro 12..

.Kavo pa rada spijem v pidžami, tako da ne pride v poštev da bi najprej sebe oblekla... user posted image  

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 34
6.1.2011 15:40:16   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*
jst si moram OBVEZNO 1 kupit. evo, sem se odločila.

ej, jaz si bom ravnokar 2 - da se lahk preoblečem, + da naum lena in smrdljiva user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?